Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTO Atmosfera selecta la premierea celor mai bune firme aradene

Adevărul Adevărul,
FOTO Atmosfera selecta la premierea celor mai bune firme aradene

Topul firmelor aradene s-a desfasurat intr-o atmosfera selecta, in care cele mai performante societati au fost premiate. continuă pe Adevărul

Grupul celor mai influenti politicieni din Buzau. Cei cinci care au marcat, cu bune si rele, soarta comunitatii

Politicienii buzoieni, actuali parlamentari sau alesi locali, fac parte din cercul restrans al celor mai influenti oameni ai Buzaului, persoane cu abilitati, ca cea de formator de opinie, dar si cu defecte, precum lipsa de scrupule sau ipocrizia. Numele lor au ajuns, nu de putine ori, in paginile ziarelor, in dosarele procurorilor sau chiar ale unor instante, pentru diverse abateri, insa au reusit mereu sa isi menajeze imaginea.

Govor, Silaghi si Stef, trioul fatal care controleaza municipiul Satu Mare. Traseul celor mai influenti politicieni

In Satu Mare politica s-a dovedit a fi cea mai buna afacere, indiferent de calitatile celor care s-au decis sa traiasca din ea. Trioul Govor, Silaghi si Stef se situeaza detasat in capul listei celor mai influenti politicieni, aspiranti la titlul de baron local, care controleaza municipiul Satu Mare.

Averea celor mai bogati oameni din lume creste cu jumatate de milion la fiecare 30 de secunde

In intervalul martie 2013 - martie 2014, averea totala a celor mai bogate persoane din lume a crescut cu 668 de milioane de dolari pe zi, aproximativ o jumatate de milion de dolari pe minut, informeaza organizatia.

Averea celor mai bogati oameni din lume creste cu jumatate de milion la fiecare 60 de secunde

In intervalul martie 2013 - martie 2014, averea totala a celor mai bogate persoane din lume a crescut cu 668 de milioane de dolari pe zi, aproximativ o jumatate de milion de dolari pe minut, informeaza organizatia.

TOP 100 Linkedin, 2014: Clasamentul celor mai vanate companii de angajatii din intreaga lume

Reteaua profesionala Linkedin a facut clasamentul pe 2014 al celor mai curtate companii internationale din lume, pe baza milioanelor de vizualizari si a numarului de persoane fani fallower) ai companiilor.

Cum sa alegi cele mai bune oale si tigai in functie de materialul din care sunt facute

Gospodinele stiu cat de greu este sa descoperi o tigaie sau un set de oale care sa nu-ti dea batai de cap atunci cand gatesti. insa atunci cand dai peste un astfel de produs, de cele mai multe ori din pura intamplare, prepararea mancarurilor devine o placere.

Ce sa faci ca sa scapi de indigestie. Cele mai bune metode

Cu toate ati simtit acea presiune crescanda in piept, arsurile care ne fac zilele amare si nu mai stim ce sa mancam si ce nu pentru a le potoli: rasplata pentru acel cheesburger dublu sau portia de cartofi pai cu ketchup pe care le-am mancat la cina fara sa ne gandim la consecinte.

Romania a urcat de pe locul 73 pe pozitia 48 in clasamentul celor mai prielnice tari pentru afaceri, realizat de Banca Mondiala

Romania a avansat de pe pozitia 73 pana pe pozitia a 48-1 la nivel mondial in topul Doing Business, realizat de catre Banca Mondiala, cel mai mare avans fiind inregistrat la plata taxelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )