Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO Un barbat din Arges a fost gasit mort in albia unui rau, unde apa abia ajunge la genunchi

Adevărul Adevărul,
FOTO Un barbat din Arges a fost gasit mort in albia unui rau, unde apa abia ajunge la genunchi

O descoperire macabra a fost facuta sambata de un localnic din comuna argeseana Vladesti, care a vazut, din intamplare, in apele raului Bratia, trupul unui om. continuă pe Adevărul

UPDATE Un barbat a fost gasit mort in locuinta sa din Bucuresti. Doua persoane, duse la audieri

Un barbat de 64 de ani a fost gasit mort miercuri seara, in locuinta sa din Capitala, suspect fiind un chirias de-al sau.

Barbatul disparut in ultima zi a anului a fost gasit mort. Batranul era de negasit, dupa ce plecase sa duca gunoiul

Barbatul in varsta de 81 de ani, disparut in ultima zi a anului trecut, dupa ce a plecat sa duca gunoiul si nu a mai revenit, a fost gasit mort de catre politistii doljeni, necropsia urmand sa determine.

Un roman a fost gasit mort pe o strada din orasul italian Florenta. Surpriza pe care au avut-o anchetatorii cand s-au uitat printre lucrurile sale

Un roman fara adapost a fost gasit mort in strada,la Florenta, in Italia. Autoritatile locale au cerut o ancheta pentru a se afla cu exactitate cauzele decesului.

Nick Gordon, considerat vinovat pentru moartea fiicei lui Whitney Houston, a fost gasit mort

Nick Gordon,fostul logodnic al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasit mort la varsta de 30 de ani, a anuntat miercuri avocatul sau pentru AFP. in urma cu trei ani, tanarul a fost gasit vinovat pentru moartea din 2015 a iubitei sale Bobbi Kristina Brown si obligat sa plateasca daune in valoare de 36,2 milioane de dolari familiei acesteia.

DigiSport: L-au gasit mort in prima zi a anului! Legendarul fotbalist Chris Barker a lasat in urma doua fetite

Fotbalul a fost zguduit de o noua drama chiar din prima zi a noului an, 2020. Chris Barker avea 39 de ani si era un jucator legendar al celor de la Cardiff. Fostul fundas stanga a fost gasit mort in propria-i locuinta, in prima zi a anului, dar cauza decesului nu este inca cunoscuta.

Destin cumplit pentru un roman din Italia. Cum a fost gasit pe o strada din Florenta

Dumitru, in varsta de 49 de ani, a fost gasit mort pe strazile Florentei, Italia, pe 1 ianuarie, in jurul orei 11.

Tragedie: Un barbat in varsta de 45 de ani, gasit mort in casa cuprinsa de incendiu

Un barbat in varsta de 45 de ani a murit intr-un incendiu care a cuprins, in noaptea de vineri spre sambata, locuinta acestuia, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Botosani, Dorina Lupu.

Suspectii in cazul barbatului de 64 de ani gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost retinuti

Cei trei suspecti in cazul barbatului de 64 de ani gasit mort miercuri noaptea in locuinta sa din sectorul 4 au fost retinuti, a anuntat vineri Politia Capitalei.

Politia Capitalei, anunt important in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa

Politia Capitalei a anuntat joi ca a fost prins al treilea suspect implicat in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa, urmand ca acesta sa fie audiat de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri.

Doi suspecti, dusi la audieri in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala

Doi dintre suspectii implicati in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa din Capitala au fost depistati de politisti si dusi la audieri, urmand a fi audiati de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )