Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Bistroul din Cluj considerat unul dintre cele mai cool localuri de arta din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Bistroul din Cluj considerat unul dintre cele mai cool localuri de arta din lume

Sketch din Londra, La Colombe dOr de pe Coasta de Azur si SAX din Cluj-Napoca sunt cele trei localuri de arta prezentate pe portalul Bored Panda in cadrul unui serial dedicat celor mai interesante astfel de bistrouri din lume. continuă pe Adevărul

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

P Oxford International College, unul dintre cele mai prestigioase licee britanice, organizeaza sesiuni educationale demonstrative la Bucuresti si Constanta

Cand vine vorba despre alegerea traseului educational, incertitudinea apare la fiecare pas, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Multitudinea de variante prezente la nivelul institutiilor de invatamant, precum si diversificarea continua a specializarilor dau nastere la numeroase semne de intrebare. Alegerea celui mai ofertant pachet educational si a celei mai potrivite specializari sunt momente extrem de importante si,in acelasi timp, complicate in viata copiilor si a parintilor.

Peste 7.000 de fani ai muzicii rock, la concertul Deep Purple din Cluj

Deep Purple una dintre cele mai reprezentative trupe ale rock-ului britanic care, de-a lungul timpul.

CAO CHAOXUN, HUAWEI: Romania - unul dintre pilonii de baza in dezvoltarea Huawei la nivel european

In 2019, peste 100 de studenti si tineri absolventi au urmat programele Huawei de coaching si training. Cei mai multi dintre acestia au ales sa urmeze o cariera in Carrier Global Service Center GSC) din Bucuresti, inaugurat in 2012. Tara noastra, alaturi de Germania, este unul dintre stalpii care au stat la baza dezvoltarii gigantului chinez Huawei in Europa, ne-a declarat Cao Chaoxun, head of Carrier GSC Huawei Romania. Domnia sa ne-a acordat un interviu in cadrul caruia ne-a vorbit despre dezvoltarea GSC in tara noastra, despre activitatile pe care le desfasoara aici, dar si despre deciziile sale de a face noi investitii.

Una dintre cele mai frumoase cafenele se afla la Budapesta

Cafeneaua New York din Budapesta este localul unde daca intri, te vei intreba daca nu ai intrat cumva in Capela Sixtina. Construita intr-un stil renascentist italian, cafeneaua este una dintre cele mai vechi din oras, infiintata acum 125 de ani, scrie CNN.

Proiectul din Cluj care poate pune Romania pe harta inovatiilor tehnologice

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj face de acum parte din proiectul primului accelerator dedicat transferului tehnologic. Pe scurt, asta inseamna ca cercetarile universitare nu mai raman doar.

Orasul cu cel mai poluat aer din Romania. De ce este contestat studiul publicat de The New York Times

Calitatea aerului din Cluj-Napoca a fost mai proasta, in cea mai poluata zi din an, decat intr-unul dintre cele mai poluate orase din lume New Delhi, conform unui articol publicat in The New York Times.

Europa League: CFR Cluj vs Celtic (19:55) Punctul care aduce primavara

CFR ramane la un punct distanta de primavara Europa League, campioana Romaniei avand doua variante din trei contra celor de la Celtic Glasgow. Dan Petrescu a vorbit despre marele meci intr-o conferinta de presa, iar acesta a subliniat urmatoarele: Daca nu ne vom califica, va fi unul dintre cele mai triste momente din cariera mea. Meciul din Gruia va incepe la ora 19:55, va fi in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTV si LiveText pe HotNews. ro.

Noi cote ALARMANTE de POLUARE, in Bucuresti: S-au inregistrat depasiri cu circa 50% peste limitele normale (FOTO)

Bucurestiul este din ce in ce mai poluat. Unul dintre senzorii montati in zona Berceni arata depasiri cu circa 50% peste limitele impuse de lege. Bucurestiului, cu tot cu senzori pentru H2S si SO2.

MedLife cumpara spitalul OncoCard din Brasov. Mihai Marcu, CEO: Nu excludem ca in anii urmatori sa investim consistent in tratamentul oncologic

Sistemul Medical MedLife a cumparat integral Spitalul OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania. Acest parteneriat vine in urma strategiei noastre de a extinde si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )