Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari sanse statistice de a castiga Campionatul Mondial de fotbal

România Liberă România Liberă,
FOTO: Care sunt tarile cu cele mai mari sanse statistice de a castiga Campionatul Mondial de fotbal

Brazilia ramane principala favorata la castigarea Campionatului Mondial de fotbal pe care il gazduieste, insa prapastia care o despartea de celelalte favorite s-a micsorat in ultimele zile. continuă pe România Liberă

Romania si Portugalia, cele mai mari scaderi din UE ale lucrarilor de constructii in aprilie

Romania si Portugalia au inregistrat cel mai mare declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in luna aprilie, comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate, miercuri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

TOP 6: tarile cu cele mai proaste conditii pentru muncitori

Asigurarea unor minime conditii de munca este un demers necesar in vederea respectarii drepturilor fundamentale ale muncitorilor. Cu toate acestea, un raport eliberat de Confederatia Internationala a Sindicatelor Libere arata ca in unele tari nu sunt respectate drepturi fundamentale precum concediul medical, plata echitabila si asigurarea unui mediu decent de lucru.

FOTO Trepte spre Rai: cele mai frumoase scari din lume

Rio de Janeiro, Istanbul sau Seul se numara printre orasele care ascund unele dintre cele mai interesante scari pe care le poti urca. Viu colorate, pavate cu mozaic sau pictate, treptele aduc zambete pe buze si inveselesc ziua celor care ajung sa le admire.

VIDEO Bucuresti 555, piesa dedicata celor care vor sa descopere cele mai atractive locuri din oras

Peste cateva luni, se implinesc 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului si ADDA cu WhatS UP au lansat ieri o piesa dedicata Capitalei. Melodia are aproape patru minute, iar in videoclip sunt prezentate cele mai atractive zone din oras.

Faze tari: Asa ceva nu s-a mai auzit in Romania. Un cocos gay cloceste oua; Noua Miss SUA s-a facut de rusine! Unii s-au intrebat pe ce lume traieste; Un deputat rus vrea sa interzica pantofii cu toc inalt

Adevarul din spatele lacrimilor lui Serey Die! Cele mai mari ziare ale lumii au cazut intr-o farsa uriasa. A povestit totul pe net. Potrivit ziaristilor britanici de la Daily Mail, dar si a celor de la Guardian, cu doua ore inainte de meciul din Grupa C a Mondialului din Brazilia, Serey Die. Porno Washington Monument. Parintii tanarului artist au intra in pamant de rusine. Este vorba despre un elev de clasa a patra din Statele Unite care a facut un proiect pentru cursul de creativitate artistica. Problema insa este rezultatul final.

10 dintre cele mai scumpe rase de caini

Cainii sunt printre cele mai simpatice si cautate animale de companie, datorita personalitatii si tuturor atributelor pe care le au. Orice caine poate sa se transforme in cel mai bun prieten al omului, daca stii cum sa il educi si sa ai grjia de el.

Spatiile de retail s-au dezvoltat in special in zone dens populate, dar cu salariile cele mai mici

Stocul modern de spatii de retail din afara Bucurestiului este de 1,9 milioane metri patrati. Cea mai mare pare parte se afla in regiunile Nord-Est, Sud-Est si Nord-Vest, adica cele mai dense ca numar de locuitori. totusi acestea sunt si cele mai sarace ca nivel al salariului mediu, reiese dintr-un studiu al DTZ .

FOTO Secretele celei mai mari escrocherii imobiliare din Cluj

Ansamblul imobiliar Tower Park, care urma sa dea Clujului cele mai inalte cladiri, trei turnuri de 18 etaje, s-a transformat intr-o mega-escrocherie. Procurorii explica modul in care Mihai Chezan, creierul afacerii, a reusit sa toace 6 milioane de euro, banii primiti in avans de la 99 de persoane pentru apartamente care n-au fost niciodata construite. Pentru talentul managerial, barbatul avea un salariu lunar de 23. 000 de euro.

TOP 6: tarile cu cele mai proaste conditii pentru muncitori

Asigurarea unor minime conditii de munca este un demers necesar in vederea respectarii drepturilor fundamentale ale muncitorilor. Cu toate acestea, un raport eliberat de Confederatia Internationala a Sindicatelor Libere arata ca in unele tari nu sunt.

FOTO Cele mai bune zece spectacole de la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Printre cele mai apreciate productii, reprezentate in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu 6-15 iunie), se numara cele semnate de regizorii Silviu Purcarete, Pippo Delbono si Radu Afrim.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )