Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Carmen Electra, cea mai sexi batranica din FHM

Adevărul Adevărul,
FOTO Carmen Electra, cea mai sexi batranica din FHM

Protagonista serialului Baywatch recunoaste ca desi are 41 de ani si a devenit oficial cea mai varstnica vedeta de pe coperta revistei pentru barbati FHM se simte mai increzatoare si mai atragatoare decat in urma cu 20 de ani. continuă pe Adevărul

FOTO QuizUp - probabil cea mai interesanta aplicatie din 2014. Un joc de trivia pentru secolul XXI

QuizUp e o aplicatie sociala care face mai mult decat a fi un simplu joc. E un joc de cultura generala cu o grafica reusita si cu o varietate larga de subiecte. Un roman e pe primul loc in clasamentul concursului care se poate desfasura pe iOS si Android.

Los Angeles Lakers a suferit cea mai severa infrangere din istoria sa, chiar in fata rivalilor de la Clippers

Sezonul de cosmar al celor de la Los Angeles Lakers continua. Aflata pe ultimul loc in Conferinta de Vest, multipla campioana NBA a suferit cea mai severa infrangere din istoria sa, 94-142, chiar in fata.

Dupa un an de la moartea lui Hugo Chavez, Venezuela este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii 10 ani

La exact un an de la moartea celui mai indragit lider venezuelean, Hugo Chavez, tara este cufundata in cea mai mare revolta din ultimii zece ani. Protestele violente, soldate cu 18 morti, s-au oprit doar.

Cati ani a implinit cea mai batrana femeie din lume

Japoneza Misao Okawa, cea mai batrana femeie din lume, a implinit varsta de 116 ani, miercuri, si a sarbatorit evenimentul mancand sushi si dulciuri, informeaza AFP.

Gala premiilor Oscar 2014 a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani. Ceremonia a adunat in fata micilor ecrane peste.

Gala premiilor Oscar 2014, cea mai mare audienta din ultimii 10 ani

Gala premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 Years a Slave si Gravity, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani, adunand in fata micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori, a.

Preturile produselor alimentare au inregistrat in februarie cea mai mare crestere din ultimele 18 luni

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, elaborat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a inregistrat in luna februarie 2014 cea mai puternica crestere lunara de la mijlocul lui 2012, din cauza majorarii preturilor tuturor categoriile de produse alimentare, cu exceptia carnii, arata datele publicate, joi, de FAO, transmite Reuters.

TOP: 10 universitati cu cea mai buna reputatie

Universitatile americane domina si anul acesta clasamentul institutiilor cu cea mai buna reputatie din lume, statistica intocmita anual de Times Higher Education . Vezi care este ordinea in clasamentul in care Romania nu a prins niciun loc in primele.

Gala Premiilor Oscar 2014 a obtinut cea mai buna audienta din ultimii zece ani

Gala Premiilor Oscar 2014, ai carei mari castigatori au fost lungmetrajele 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave si Gravity: Misiune in spatiu, a obtinut cea mai buna audienta din ultimii 10 ani, adunand in fata micilor ecrane peste 43 milioane de telespectatori, a anuntat, luni, postul TV american ABC, citat de AFP.

Haosul din Ucraina aduce cea mai proasta zi din ultimul an si jumatate pe piata de capital romaneasca

Criza in Ucraina, leul se depreciaza, Rusia invadeaza, titluri infricosatoare si o bursa aflata in fata celei mai proaste sedinte din ultimul an si jumatate asa a aratat ziua de luni pentru investitori. Specialistii evita cu orice pret cuvantul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )