Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Castigatorii premiilor Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor in rol principal

România Liberă România Liberă,
FOTO: Castigatorii premiilor Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor in rol principal

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. continuă pe România Liberă

FOTO: Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor. Vezi lista completa a castigatorilor si topul celor mai importante momente

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Castigatorii premiilor Oscar 2016

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, printre castigatori

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. 15 Castigatorii premiilor Oscar 2016: Castigatori Oscar 2016 Cele mai bune efecte speciale Ex Machina Cel mai bun sunet Mad Max: Fury Road Cel mai bun montaj de sunet Mad Max: Fury Road Castigatori Oscar 2016 [].

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio si discursul pentru premiul de cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. UPDATE:Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat [].

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, premiul pentru cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au fost nominalizatiBryan Cranston Trumbo,Matt Damon The Martian, Michael Fassbender Steve Jobs,Eddie Redmayne The Danish Girl.

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

Oscar 2016: Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera. Fanii sunt in delir FOTO

Oscar 2016. Actorul american Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera, facand multi oameni fericiti. Pe de alta parte, filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road a dominat gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, insa cel mai important titlu - Cel mai bun film - a revenit dramei Spotlight.

Casele de pariuri stiu cine sunt castigatorii premiilor Oscar

Editia cu numarul 88 a premiilor Oscar va avea loc duminica, 28 februarie, la Los Angeles.

Marele castigator al premiilor Oscar 2016: Leonordao Di Caprio

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. UPDATE Discursul lui Leonardo DiCaprio din postrura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat vine dupa sase nominalizari nefinalizate intr-un premiu. De data aceasta, DiCaprio a impresionat si cu un [].

Leonardo DiCaprio a primit Oscarul: cum a reactionat internetul

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. Asa cum era de asteptat, internetul a reactionat pe masura. Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in [].

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )