Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marele castigator al premiilor Oscar 2016: Leonordao Di Caprio

Playtech Playtech,
Marele castigator al premiilor Oscar 2016: Leonordao Di Caprio

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. UPDATE Discursul lui Leonardo DiCaprio din postrura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat vine dupa sase nominalizari nefinalizate intr-un premiu. De data aceasta, DiCaprio a impresionat si cu un []. continuă pe Playtech

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

FOTO: Castigatorii premiilor Oscar 2016: Leonardo diCaprio, cel mai bun actor in rol principal

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc, duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Castigatorii premiilor Oscar 2016

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar a avut loc duminica noaptea, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, printre castigatori

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. 15 Castigatorii premiilor Oscar 2016: Castigatori Oscar 2016 Cele mai bune efecte speciale Ex Machina Cel mai bun sunet Mad Max: Fury Road Cel mai bun montaj de sunet Mad Max: Fury Road Castigatori Oscar 2016 [].

Oscar 2016. Chris Rock a dat de pamant cu nemultumitii de la Oscar: discursul a socat si incantat audienta VIDEO

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a adresat, cu umor specific, problema lipsei diversitatii de la Hollywood, incercand sa clarifice unele aspecte deranjante ale galei din acest an. Acesta nu s-a sfiit sa o critice pe sotia lui Will Smith, care a spus ca boicoteaza Oscar 2016, si nici sa spuna ce simte cu adevarat in ceea ce priveste lipsa actorilor de culoare din cadrul nominalizarilor.

Oscar 2016. Cele mai bune si cele mai proaste momente: Chris Rock a facut dreptate pentru actorii de culoare si discursul penibil al actritei Stacey Dash

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a tinut in priza audienta cu glumele sale despre diversitatea de la Hollywood. Pe langa acesta, un moment stanjenitor a avut-o in centru pe Stacey Dash care a oferit un discurs confuz.

Premiile Oscar 2016. Despre frumusetea si puterea lucrurilor neimportante

Ca orice om care considera suprapopularea, incalzirea globala, lipsa accesului la educatie ori distribuirea inechitabila a veniturilor, cele mai importante si mereu actuale teme de actiune si discutie, m-am bucurat sa aud seara trecuta, discursul celui mai recent castigator al unui premiu Oscar, Leonardo di Caprio. El a vorbit despre urgenta pe care o reprezinta schimbarile climatice si despre necesitatea actiunilor colective de a le stopa.

OSCAR 2016. Discursul lui Leonardo Di Caprio, la castigarea primului trofeu din cariera

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut an ultimii ani.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio si discursul pentru premiul de cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. UPDATE:Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat [].

Samsung Galaxy S7 se incununeaza cu vedete cu ocazia premiilor Oscar

Samsung a fost dintotdeauna un sponsor important al premiilor Oscar. Dupa succesul enorm al faimosului selfie-tweet din 2014, Samsung a intrat anul acesta intr-un mic con de umbra. De ani intregi, faimosul producator coreean de mobile sponsorizeaza premiile Oscar. Cum acestea sunt mediatizate intens si sunt urmarite de sute de milioane de oameni din intreaga [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )