Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO Cea mai mare herghelie de lipitani din lume este in Tara Fagarasului. Imagini superbe cu armasarii

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai mare herghelie de lipitani din lume este in Tara Fagarasului. Imagini superbe cu armasarii

Herghelia de cai de la Sambata de Jos, din judetul Brasov, cunoscuta drept leaganul de crestere a lipitanului romanesc, va sarbatori in acest an un secol de administrare romaneasca. continuă pe Adevărul

FOTO Cea mai mare biserica din Deva a fost iluminata arhitectural. Cat au costat lucrarile

Cea mai mare biserica din municipiul Deva a fost iluminata arhitectural. Lucrarile la catedrala ortodoxa au fost finantate de primarie.

Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii: Cea mai mare crestere

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, afirma ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil, apreciind ca, in cifre absolute, este cea mai mare crestere a punctului de pensie. Pensii 2020. Orban a facut anuntul asteptat de toti pensionarii Am luat o decizie grea. Cresterea punctului de pensie cu 14% si cresterea cu un .

Cea mai mare temperatura din istorie. Cate grade s-au inregistrat ieri

Cea mai ridicata temperatura detectata vreodata de aparatele de masuratoare a fost inregistrata ieri, potrivit expertilor. Termometrele au indicat peste 50 de grade Celsius! Unde s-a intamplat acest lucru, aflati in randurile urmatoare. Cea mai ridicata temperatura din istorie Termometrele au indicat, ieri, cea mai ridicata temperatura din istorie 54. 4 de grade Celsius, raporteaza .

Crestere pensii 2020. Orban: in suma absoluta, cred ca e cea mai mare crestere a punctului de pensie! E maximum posibil

Premierul Ludovic Orban insista ca majorarea cu 14% a punctului de pensie este maximum posibil si ca o majorare cu 40% a pensiilor nu se poate sustine. Pe de alta parte, acesta spune ca este cea mai mare crestere din istoria majorarii punctului de pensie.

Termometrele au atins o temperatura-record in Valea Mortii, in deserturile californiene, posibil cea mai mare inregistrata vreodata pe Pamant

Mercurul termometrelor a atins o potentiala noua valoare-record duminica dupa-amiaza la Furnace Creek, in Death Valley, in regiunile desertice sud-californiene: peste 54 de grade Celsius 130 grade Fahrenheit). Daca masuratoarea e valida, este cea mai mare temperatura inregistrata vreodata pe Pamant, relateaza Washington Post.

Germania a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de cazuri de COVID-19 dupa luna mai

Germania a inregistrat 1. 510 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, cel mai mare numar zilnic raportat in peste trei luni, a anuntat miercuri Institutul Robert Koch.

Smiley si Gina Pistol, cea mai mare veste! Nu le vine sa creada, sunt extrem de emotionati!

Gina Pistol si Smiley vor deveni parinti. Asta sustin surse din anturajul celor doi. Potrivit apropiatilor, rodul iubirii dintre cei doi va veni pe lume peste doar sase luni.

FOTO Cum arata Dambovita Mall. Cel mai mare complex comercial din judet si-a deschis portile

Cel mai mare complex comercial din judetul Dambovita si-a deschis portile. Dambovita Mall reprezinta un proiect realizat de catre Prime Kapital, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania in parteneriat cu MAS Real Estate Inc.

Stam cel mai rau din Europa. Avem cea mai mare rata a mortilor in ultimele 2 saptamani

Romania a devenit tara europeana ce a inregistrat cele mai multe decese din cauza noului coronavirus, la fiecare 100. 000 de locuitori in ultimele 14 zile, conform datelor actualizate marti de Centrul European de Prevenire si Control al Bolilor ECDC), in timp ce Spania a inregistrat cele mai multe infectii, noteaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Care este cea mai mare greseala pe care o facem zilnic. Poate provoca complicatii severe

Constipatia este o afectiune pe care multi nu o iau deloc in serios. Gastroenterologul Andrei Haidar a vorbit la Sfat de sanatate cu Andreea Cigolea despre ce boli ascunde un tranzit intestinal anormal. Cel mai important se pare ca este un mic dejun sanatos si o alimentatie echilibrata. Vestea buna este ca ne vindecam de constipatie mai usor decat ne-am fi gandit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3052 seconds )