Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

FOTO Cei mai buni elevi oradeni la italiana, premiati de Centrul Cultural Italian din Oradea

Adevărul Adevărul,
FOTO Cei mai buni elevi oradeni la italiana, premiati de Centrul Cultural Italian din Oradea

Centrul Cultural Italian din Oradea i-a premiat pe cei patru tineri bihoreni care au reprezentat cu succes judetul nostru la Olimpiada Nationala de Limbi Romanice, de la Piatra-Neamt. continuă pe Adevărul

Aici invata cei mai buni elevi: top 10 licee din Romania

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele primei etape a repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a, iar in topul liceelor, dupa cele mai mari medii, se numara Sfantul Sava si.

Let`s Do It, Romania! Romanii ies la curatenie impreuna cu Republica Moldova. Cei mai harnici cartatori vor fi premiati

Voluntarii Let`s Do It, Romania! ies din nou pe 24 septembrie pentru a face curatenie, iar asta se va intampla laolalta cu moldovenii. Potrivit organizatorilor, cei care reusesc sa raporteze cele mai mari mormane cu deseuri vor fi premiati cu aparate foto, acumulatori solari, telefoane mobile, trotinete electrice, ghiozdane, dar si accesorii pentru drumetii.

Iohannis: Romania, unul dintre cei mai fermi aliati ai Statelor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale citat de Agerpres.

Medicina de familie din Vaslui, in doliu. S-a stins fulgerator unul dintre cei mai apreciati doctori

Unul dintre cei mai iubiti medici de familie din Vaslui s-a stins din viata la doar 59 de ani. Medicul Magda Popa a pierdut lupta cu o bloala incurabila, care a raspus-o fulgerator.

Clubul nostru ii multumeste lui Alex pentru contributia extraordinara avuta la performantele echipei. Steaua, mesaj pentru Chipciu dupa transferul in Belgia (FOTO)

Steaua s-a despartit marti oficial de unul dintre cei mai buni jucatori ai sai. Alexandru Chipciu a semnat cu vicecampioana Belgiei, Anderlecht. Dupa ce noul sau club a postat cu acesta o fotografie pe contul.

FOTO. Cele mai vandute modele auto in 2016. Ce masini romanesti sunt in top

In ciuda scandalului emisiilor de noxe, masinile grupului Volkswagen continua sa fie cele mai bine vandute din Europa, in primele luni ale anului 2016.

FOTO+VIDEO. Mai multi raniti in New York, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod

Mai multe persoane au fost ranite, marti, dupa ce o macara s-a prabusit peste un pod, la periferia orasului american New York, informeaza presa americana. Potrivit postului Fox 5, macaraua s-a prabusit peste Podul Tappan Zee, situat in partea de nord a orasului New York.

Top: tarile cu cei mai multi milionari din lume

Dorinta de a ajunge milionar se regaseste cel mai probabil in mintile oamenilor din intreaga lume, mai putin ale celor care au ajuns deja miliardari. Multi dintre noi ne ghidam spre activitatile bine platite, job-uri pe care probabil nu le facem din.

Pokemon Go. Care sunt cei mai rari Pokemoni din lume

Pokemon Go. Pokemonii care ii apar fiecarui jucator de Pokemon Go in aplicatie sunt diferiti, iar in fiecare regiune, in functie de de caracteristicile geografice, sunt mai abundente anumite.

Teamshare: Ce magazine online genereaza cei mai multumiti clienti

Magazinele de fashion au cea mai buna rata de atragere si retentie a traficului online, dar si de conversie a vizitatorilor in clienti. Principalele metode care ajuta retailerii de moda sa multumeasca si sa loializeze consumatorii sunt atat stocul si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )