Libnet.ro
UNICEF

15:15

FOTO Cei mai ciudati dintre tatuati s-au intalnit la Israel: fanii tatuajelor si-au aratat operele de arta pe piele

Adevărul Adevărul,
FOTO Cei mai ciudati dintre tatuati s-au intalnit la Israel: fanii tatuajelor si-au aratat operele de arta pe piele

Israelul a gazduit una dintre cele mai importante conventii dedicate artei tatuajelor, acolo unde si-au facut simtita prezenta unii dintre cei mai deosebiti oameni acoperiti cu opere de arta. continuă pe Adevărul

Cei mai ciudati dintre tatuati s-au intalnit la Israel: fanii tatuajelor si-au aratat operele de arta pe piele FOTO

Israelul a gazduit una dintre cele mai importante conventii dedicate artei tatuajelor, acolo unde si-au facut simtita prezenta unii dintre cei mai deosebiti oameni acoperiti cu opere de arta.

Cei mai destepti copii din lume si modelele de nvatamnt care i-au format

Cei mai privilegiati copii din SUA beneficiaza de scoli cu tehnologie de varf si de parinti bine educati. Cu toate astea, au rezultate mai slabe la matematica, de exemplu, decat copiii din alte 27 de tari. Pentru a afla motivele, Amanda Ripley insoteste trei adolescenti americani intr-un periplu de un an in Finlanda, Coreea de Sud si Polonia, tari care au obtinut rezultate net superioar. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Cei mai buni cartofi cu unt si usturoi

Vrei sa prepari ceva rapid si gustos? incearca acesti cartofi moi, cu un sos de unt si cu un gust bogat de usturoi, care sunt acoperiti cu un strat generos de cascaval topit. Cei mai buni cartofi cu unt si usturoi te vorcuceri imediat.

Pariorii din Romania: printre cei mai needucati pariori din lume Cadar Marius explica

Romania este una dintre tarile in care pariurile reprezinta un mod de viata pentru multi. Milioane de adulti se delecteaza in mod regulat cu consumul de adrenalina, insa fiecare pasionat are o inclinatie catre un anumit segment din sfera acestui fenomen: pariuri sportive, jocuri de cazinou, Poker sau Bingo.

Numarul deceselor din cauza gripei s-a dublat intr-un singur an. Cei mai vulnerabili sunt copiii, varstnicii, gravidele si pacientii cu boli asociate

Gripa este o boala raspandita democratic: ii afecteaza in aceeasi masura si pe copii, si pe adulti, indiferent de mediile in care traiesc sau de activitatile pe care le desfasoara. Prevenirea gripei prin vaccin antigripal este cea mai eficienta metoda de a evita imbolnavirea. Medicii atrag atentia asupra faptului ca gripa nu este o boala banala, o raceala mai grava, ci o afectiune contagioasa, care poate fi chiar letala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )