Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO. Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6 centimetri, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

FOTO Cele mai scumpe vinuri din lume in 2014

Niciuna dintre sticlele de vin care figureaza in clasamentul celor mai scumpe, dar si al celor mai bune vinuri din lume in 2014, nu ajunge la pretul de 156. 000 de euro, record stabilit anul trecut de o sticla de 12 litri, Chateau Margaux 2009, vanduta in Dubai. insa topul realizat de wine-sercher. com, site specializat in vinuri, contine adevarate bijuterii bahice din punct de vederecalitativ, nu numai al pretului piperat.

Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

Cel mai complicat ceas creat vreodata a devenit si cel mai scump din lume, fiind vandut pentru 24 milioane dolari, la o licitatie organizata la Geneva, relateaza BBCNews. Supercomplicatia lui Henry.

Mr. Mrs. Smith au decis! Iata care sunt cele mai tari hoteluri din lume!

Cauti cel mai reusit bar construit in interiorul unui hotel? Sau poate cel mai tare hotel eco-friendly? Ei bine, acum iti va fi mult mai usor sa le identifici, deoarece tocmai s-au acordat premiile pentru cele mai reusite boutque hoteluri din lume, Smith Hotel Awards 2014!.

Cel mai sarac presedinte a primit o oferta de NEREFUZAT! Un milion de dolari pentru RABLA din garaj. Ce crezi ca va face cu banii?

Un seic arab este de parere ca cel mai sarac sef de stat din lume, presedintele din Uruguay, Jose Mujica, are mare nevoie de bani. El i-a oferit lui Mujica 1 milion de dolari in schimbul unui VW Beetle, din 1987,.

Trivago: Cele mai convenabile orase din lume, pentru 2015. Doua destinatii din Romania in top 20

Vizitati unele dintre cele mai incantatoare destinatiile din lume, fara sa aveti cheltuieli mari. Motorul de cautare de hoteluri www. trivago. ro a creat o lista cu cele mai avantajoase destinatii la nivel mondial, pentru anul 2015. incepand cu orase precum Mostar din Bosnia Hertegovina, se pot gasi pe lista destinatii pe placul tuturor turistilor.

Volvo FH provoaca una dintre cele mai rapide masini sport din lume, un Koenigsegg One:1

Noua cutie unica de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo Trucks este testata in noul film Volvo Trucks vs. Koenigsegg. In clipul video, autocamionul Volvo FH concureaza impotriva unui Koenigsegg One:1 de 1360CP si cu un raport putere/greutate de 1 la 1, ceea ce o transforma in prima megamasina din lume. Pentru a egaliza sansele, autocamionul Volvo FH va parcurge o tura de circuit in timp ce Koenigsegg parcurge doua. In ciuda acestui lucru, este greu de prevazut cine va invinge. Obiectivul cursei este de a supune cutia de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo la testul extrem.

Black Friday 2014: eMAG anunta cel mai mare eveniment de shopping si ce inseamna in Romania

Black Friday 2014 debuteaza pe 21 noiembrie in Romania, data fixata de eMAG. Cel mai mare magazin online si-a anuntat azi planurile, iar imaginea cumparatorului roman e cel putin interesanta. Black Friday 2014 se va derula ca anul trecut: eMAG si-a fixat data de 21 noiembrie, iar unii jucatori din retail vor participa atunci. Altii, si o parte din primii, se pregatesc si pentru 28 noiembrie. De ce a ales eMAG data de 21 noiembrie pentru Black Friday 2014?Iulian Stanciu, [].

Cel mai important targ de nunti al anului, Mariage Fest Editia XV, incepe pe 21 Noiembrie la Palatul Parlamentului.

Mariage Fest, Editia XV, cel mai important eveniment dedicat nuntilor si primul Targ International de nunti localizat in Romania, cu o zona special dedicata expozantilor internationali, are loc la Palatul.

Pretul petrolului Brent a coborat sub 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel dupa 2010

Pretul petrolului Brent cu livrare in decembrie a scazut joi sub nivelul de 80 de dolari pe baril, la cel mai redus nivel atins in ultimii patru ani, relateaza Bloomberg. Cauza este refuzul OPECde a reduce.

Cel mai important targ de nunti al anului incepe pe 21 noiembrie la Palatul Parlamentului

In perioada 21-23 noiembrie 2014 are loc la PALATUL PARLAMENTULUI cel mai important eveniment dedicat nuntilor, MARIAGE FEST. Evenimentul este si singurul din Romania care va avea o zona special dedicata expozantilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )