Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cele mai scumpe vinuri din lume in 2014

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai scumpe vinuri din lume in 2014

Niciuna dintre sticlele de vin care figureaza in clasamentul celor mai scumpe, dar si al celor mai bune vinuri din lume in 2014, nu ajunge la pretul de 156. 000 de euro, record stabilit anul trecut de o sticla de 12 litri, Chateau Margaux 2009, vanduta in Dubai. insa topul realizat de wine-sercher. com, site specializat in vinuri, contine adevarate bijuterii bahice din punct de vederecalitativ, nu numai al pretului piperat. continuă pe Adevărul

Mr. Mrs. Smith au decis! Iata care sunt cele mai tari hoteluri din lume!

Cauti cel mai reusit bar construit in interiorul unui hotel? Sau poate cel mai tare hotel eco-friendly? Ei bine, acum iti va fi mult mai usor sa le identifici, deoarece tocmai s-au acordat premiile pentru cele mai reusite boutque hoteluri din lume, Smith Hotel Awards 2014!.

Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

Cel mai complicat ceas creat vreodata a devenit si cel mai scump din lume, fiind vandut pentru 24 milioane dolari, la o licitatie organizata la Geneva, relateaza BBCNews. Supercomplicatia lui Henry.

FOTO. Cum arata cel mai frumos transexual din lume

Isabella Santiago, din Venezuela, a fost proclamata Miss International Queen 2014, un concurs international de frumusete pentru transsexuali, informeaza Agerpres.

FOTOGALERIE Cele mai spectaculoase parcari din lume

Parcarea masinii da, de obicei, dureri de cap conducatorilor auto, insa aceste structuri neobisnuite reinventeaza enervata, dar necesara sarcina.

FOTO Cele mai frumoase fete de la Industrial. Balul bobocilor la Colegiul tehnic Al. I. Cuza Barlad

Liceenii de la Liceul Cuza Barlad au participat vineri , 7 noiembrie, la Balul bobocilor. Castigatoarele au fost: Bianca Sandu - miss popularitate si Ana-Maria Feraru - miss boboc.

Una dintre cele mai fascinante pesteri din tara, cu elemente unice si rare, atrage ca un magnet specialisti din Romania si din Franta

In aceasta perioada in Pestera Tausoare din Muntii Rodnei, cea mai lunga din Carpatii Orientali si una dintre cele mai fascinante datorita descoperirilor din ultimele decenii, au loc mai multe cercetari stiintifice desfasurate de specialisti din Cluj-Napoca, Bucuresti si chiar Franta.

INFOGRAFIE Topul celor mai scumpe obiecte din filme

Colectionarea obiectelor de recuzita din filme s-a transformat, in ultimii ani, dintr-o pasiune intr-o afacere extrem de banoasa, acestea fiind scoase la licitatie pentru sume uriase.

Topul celor mai solicitante meserii din Romania. 75% dintre romani sunt afectati

Cele mai solicitante meserii din Romania sunt cele de medic, pilot, pompier si profesor, conform unui studiu realizat in baza unui top intocmit pe baza opiniilor exprimate de romani, scrie Agerpres. Astfel, 75%.

Volvo FH provoaca una dintre cele mai rapide masini sport din lume, un Koenigsegg One:1

Noua cutie unica de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo Trucks este testata in noul film Volvo Trucks vs. Koenigsegg. In clipul video, autocamionul Volvo FH concureaza impotriva unui Koenigsegg One:1 de 1360CP si cu un raport putere/greutate de 1 la 1, ceea ce o transforma in prima megamasina din lume. Pentru a egaliza sansele, autocamionul Volvo FH va parcurge o tura de circuit in timp ce Koenigsegg parcurge doua. In ciuda acestui lucru, este greu de prevazut cine va invinge. Obiectivul cursei este de a supune cutia de viteze I-Shift Dual Clutch produsa de Volvo la testul extrem.

Universitatea de Vest a implementat unul dintre cele mai bune softuri anti-plagiat din lume

Universitatea de Vest a implementat softul anti-plagiat Turnitin, considerat printre cele mai bune programe de acest fel din intreaga lume, conform Televiziunii Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )