Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai important targ de nunti al anului incepe pe 21 noiembrie la Palatul Parlamentului

Antena3 Antena3,
Cel mai important targ de nunti al anului incepe pe 21 noiembrie la Palatul Parlamentului

In perioada 21-23 noiembrie 2014 are loc la PALATUL PARLAMENTULUI cel mai important eveniment dedicat nuntilor, MARIAGE FEST. Evenimentul este si singurul din Romania care va avea o zona special dedicata expozantilor. continuă pe Antena3

Cel mai important targ de nunti al anului, Mariage Fest Editia XV, incepe pe 21 Noiembrie la Palatul Parlamentului.

Mariage Fest, Editia XV, cel mai important eveniment dedicat nuntilor si primul Targ International de nunti localizat in Romania, cu o zona special dedicata expozantilor internationali, are loc la Palatul.

Meciul cu Irlanda de Nord, cel mai important al anului pentru nationala de fotbal

Jocul de vineri, cu Irlanda de Nord, este cel mai important meci al anului pentru tricolori, crede selectionerul Anghel Iordanescu.

Anghel Iordanescu: Meciul cu Irlanda de Nord este cel mai important al anului

Romania va sustine un test foarte important impotriva Irlandei de Nord, in preliminariile pentru Euro 2016. Va fi partida anului pentru noi, a precizat Anghel Iordanescu, noul selectioner al tricolorilor. Romania vs Irlanda de Nord se va disputa vineri, de la ora 21:45, urmand sa fie in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews. ro.

Cel mai important aliat al lui Johannis

Mi-a placut nonalogullui Vlad Zografi, privitor la lucrurile care raman de facut pentru turul al doilea. Mi-au retinut atentia si cateva dintre comentariile la textul sau. Unele ma priveau direct. Mi s-a atribuit, prin inferenta abuziva, un comportament de alegator nazuros: de vreme ce am pierdut-o pe Monica Macovei dupa primul tur, inseamna ca acum, dezamagit, la cel de al doilea poate nu mai am de gand sa votez. Nu cumva tacerea mea vrea sa spuna ca, suparat pe Istorie, am de gand sa stau duminica acasa? Pentru ca, altminteri, de ce nu afirm raspicat ca ma voi duce la urne pe 16 noiembrie pentru Klaus Johannis?.

Djokovic, la o victorie distanta de titlul de cel mai bun tenisman al anului

Novak Djokovic merge ceas la Turneul Campionilor. Sarbul l-a invins, miercuri, cu 6-3, 6-0, pe Stanislav Wawrinka, in Grupa A de la Turneul Campionilor. Djokovic mai are nevoie de o singura victorie pentru a-si asigura titlul de cel mai bun jucator al lumii, pentru a treia oara in cariera de jucator profesionist.

Anghel Iordanescu, acelasi om cu o iconita in buzunar: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, de la ora 21. 45, pe Arena Nationala, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminare pentru EURO 2016.

Anghel Iordanescu, la prima conferinta ca selectioner al Romaniei: Meciul cu Irlanda de Nord e cel mai important

In calitate de succesor al lui Victor Piturca in postul de selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu a sustinut, luni, o conferinta de presa. Romania va disputa, vineri, meciul cu Irlanda de Nord, in cadrul grupelor preliminarii pentru EURO 2016.

Black Friday 2014: eMAG anunta cel mai mare eveniment de shopping si ce inseamna in Romania

Black Friday 2014 debuteaza pe 21 noiembrie in Romania, data fixata de eMAG. Cel mai mare magazin online si-a anuntat azi planurile, iar imaginea cumparatorului roman e cel putin interesanta. Black Friday 2014 se va derula ca anul trecut: eMAG si-a fixat data de 21 noiembrie, iar unii jucatori din retail vor participa atunci. Altii, si o parte din primii, se pregatesc si pentru 28 noiembrie. De ce a ales eMAG data de 21 noiembrie pentru Black Friday 2014?Iulian Stanciu, [].

FOTO. Cel mai inalt om din lume s-a intalnit cu cel mai scund om din lume

Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kosen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6 centimetri, informeaza Mediafax.

Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

Cel mai complicat ceas creat vreodata a devenit si cel mai scump din lume, fiind vandut pentru 24 milioane dolari, la o licitatie organizata la Geneva, relateaza BBCNews. Supercomplicatia lui Henry.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )