Libnet.ro
UNICEF

05:30

FOTO Cele mai bune locuri de pescuit de la Dunarea de Jos. Cum ajungi acolo, ce peste se da prins si cat costa distractia

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bune locuri de pescuit de la Dunarea de Jos. Cum ajungi acolo, ce peste se da prins si cat costa distractia

Dupa Delta Dunarii, zona Dunarii de Jos - afla in patrulaterul Galati-Braila-Macin-Isaccea - este pe locul al doilea in topul preferintelor pescarilor sportivi din Romania. Adevarul va ofera un mic ghid de pescuit in zona, cu detalii foarte folositoare. continuă pe Adevărul

Ce angajati se cauta in Romania dupa pandemie:domeniile cu cele mai multe locuri de munca

Piata muncii a fost si ea afectata de pandemie, iar dupa ridicarea restrictiilor au inceput sa se ofere mai multe locuri de munca, in special in anumite domenii. Multi angajati din.

Cele mai inedite genti de designer in 2020

Anul acesta este incarcat de trend-uri cat se poate de interesante in materie de accesorii. Iata aici cateva dintre cele mai inedite genti realizate de marii designeri pentru 2020! .

Loredana, artistul cameleon. Cele mai inedite schimbari de look din cariera!

Loredana si-a aniversat ieri ziua de nastere! A implinit 50 de ani, insa este in continuare o aparitie sexy si fresh, dar si un artist extrem de apreciat. Iata cateva dintre cele mai inedite schimbari de look pe care le-a bifat Lori de-a lungul anilor! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pestisorul

Un politist este la pescuit. Pescuieste vestitul pestisor de aur dar fiind prea mic il arunca inapoi in apa. La care pestisorul: Mi-ai salvat viata poti sa-ti doresti trei lucruri de la.

Ministrul Finantelor: E oficial! Am luat cele mai bune decizii pentru economie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, spune ca are dovada faptului ca a luat cele mai bune decizii pentru economia tarii.

Sony va lansa succesorul celor mai bune casti cu noise cancelling foarte curand

Sony WH-1000XM4 au aparut listate pe site-ul unui retailer din Canada pentru un timp foarte scurt, prilej pentru fani sa remarce ca data de lansare pare sa fie mai aproape decat credeam.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Lumina

Doua prietene, blonde stateau de vorba la o cafea. Si cum vorbeau ele ba despre una , ba despre alta, una dintre ele la un moment dat zice: Draga eu nu stiu ce sa ma mai fac. Iubitul meu nu vrea sa ma mai.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Palmele

Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in sp.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Imitatul

Bula calatorea intr-o zi cu autobuzul. In spatele lui o doamna cu un copil il imita. Bula, suparat, ii zice doamnei: Doamna, spuneti-i fiului dumneavoastra sa nu ma mai imite. Puisor, nu mai fa, mama, ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Profesorul

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )