Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO Cele mai catastrofale trotuare din Slatina au fost aduse la civilizatie

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai catastrofale trotuare din Slatina au fost aduse la civilizatie

Dupa mai multe intarzieri din cauze mai mult sau mai putin obiective, lucrarea de reabilitare a celor mai impracticabile trotuare din municipiul Slatina a fost finalizata. Astfel, locuitorii orasului ce strabateau zilnic trotuarul de pe strada Cornisei aferent turnurilor GA 1-GA 5 pot rasufla de-acum usurati. Craterele omniprezente de pe aceasta cale de acces a fost adusa, dupa zeci de ani, la standarde demne de civilizatia anilor in care traim. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut pentru 687.000 euro

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut la o licitatie organizata miercuri de casa Interasia Auctions, pentru suma de 687. 000 euro 6,9 milioane dolari Hong Kong), informeaza Art Daily.

Top 3 cele mai bune licee din judetul Teleorman

Cele mai bune licee din judet exceleaza la capitolul invatamant si au in palmares rezultate remarcabile. Cei mai multi olimpici, cei mai multi absolventi care au trecut cu brio de bacalaureat, cele mai mari medii de admitere. Sunt doar cateva dintre criteriile care pozitioneaza Colegiul National Anastasescu, Liceul Pedagogic Mircea Scarlat si Colegiul National Unirea in topul celor mai bune institutii de acest nivel din judet.

Care sunt cele mai batrane orase din lume

Ierusalim, Lisabona si Giza sunt doar trei din cele zece orase inscrise pe lista celor mai batrane metropole din lume. Desi nu se regasesc in clasamentul realizat de publicatia Before Its News, printre cele mai vechi orase din Romania se numara Sighisoara si Sibiul.

Utile: A fost descoperita o substanta cancerigena in una dintre cele mai populare bauturi racoritoare; Cele mai bune leacuri din plante pentru sinuzita; Vindecarea de HIV/SIDA, realitate sau numai speranta? Doi americani s-au vindecat definitiv

Ai inghitit guma de mestecat? Vezi ce se intampla in stomacul tau. Inca din copilarie, parintii ne sopuneau sa nu inghitim guma de mestecat pentru ca le lipeste de mate si o sa ne doara burtica. Iata ce spun specialistii. Spune-mi ce mananci si-ti spun cum traiesti: Fructele de sezon ne mentin in forma. Murele, merele dulci, prunele si caisele -fructe de vara aromate, suculente si dulci sunt un izvor de beneficii pentru sanatate.

Top cele mai COOL 7 hoteluri pentru o vacanta de neuitat!

Alegerea hotelului perfect este o parte extrem de importanta in pregatirea unei vacante de neuitat. Cele mai HOT destinatii ale lumii ofera o gama variata de hoteluri si este deosebit de important ca cel pe care il vei alege sa-ti satisfaca pe deplin toate nevoile. ADPM iti sare astazi in ajutor si iti prezinta 7 dintre cele mai cool hoteluri incluse anul acesta in prestigiosul top The Hot List, intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

TOP Cel mai bun 11 din istoria fotbalului. Messi, singurul jucator activ inclus!.

Lionel Messi este singurul jucator activ care a fost inclus de catre publicatia World Soccer in cea mai buna echipa din istoria fotbalului mondial. Fenomenalul unsprezece include jucatori din toate timpurile. Vezi in galeria foto cel mai bun 11 din istorie, inclusiv cel mai bun antrenor Revista World Soccer a creat echipa pe baza preferintelor unor specialisti in domeniu, precum jurnalisti cu experienta, fosti fotbalisti, reprezentanti ai unor organizatii din fotbal. Specialistii au .

EVALUARE NATIONALA 2013 Ierarhia pentru admiterea la liceu Cine sunt elevii cu cele mai bune medii din judetul Sibiu

Ministerul Educatiei Nationale a publicat lista rezultatelor obtinute de absolventii clasei a VIII-a in urma examenului de Evaluare Nationala 2013. La Sibiu, 6 din primii 20 de elevi au invatat la Scoala gimnaziala Nicolae Iorga.

Top 3 cele mai bune licee din judetul Botosani

Anual cei mai multi dintre absolventii de clasa a VIII a care obtin medii mari la Evaluarea Nationala, vor sa urmeze studiile liceale fie la Colegiul National AT Laurian, fie la Colegiul Mihai Eminescu sau Liceul Pedagogic Nicolaie Iorga.

FOTO: Cum arata cele mai ciudate si infricosatoare CIMITIRE din lume.

Cimitirele au fost, intotdeauna, inconjurate de o aura de mister si au starnit curiozitatea tuturor celor pasionati de lucruri infricosatoare. Pentru a afla care sunt cele mai ciudate sau inspaimantatoare cimitire din lume, vizualizati fotografiile din galeria de mai sus. Pentru a citi toate informatiile, dati click pe fotografii pentru a le mari! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna iulie: 1. FOTO FASCINANTE: Cum arata AFGANISTANUL in urma cu 50 de ani, cand femeile nu .

REZULTATE RECENSAMANT. Care sunt cele mai numeroase minoritati nationale.

Maghiarii si romii sunt cele mai numeroase minoritati etnice din Romania, a anuntat Institutul National de Statistica, potrivit Mediafax. Populatia de etnie maghiara reprezinta 6,5% din populatia activa 1. 600 de persoane), iar populatia de etnie roma, 3,3% 621. 600), conform datelor Recensamantului din 2011 . Informatia privind etnia a fost disponibila pentru 18. 000 de persoane, din totalul populatiei stabile a Romaniei la 20 octombrie 2011, de 20. 641 de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )