Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut pentru 687.000 euro

B1 B1,
Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut pentru 687.000 euro

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut la o licitatie organizata miercuri de casa Interasia Auctions, pentru suma de 687. 000 euro 6,9 milioane dolari Hong Kong), informeaza Art Daily. continuă pe B1

Cum a pus un evreu apropiat Mossadului mana pe una dintre cele mai mari comori din Africa

Unul dintre cele mai mari zacaminte de minereu de fier din lume se afla intr-un lant muntos ascuns in Guinea. Initial, cea mai mare companie miniera din lume, Rio Tinto, castigase dreptul de a exploata aceste resurse. Autoritatile din Guinea au retras insa licenta si au decis sa dea drepturi exclusive unei companii care nu a mai lucrat niciodata in sectorul minier, dar care este controlata de cel mai bogat israelian.

FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

Colones din Costa Rica, ngultrum din Bhutan sau tugrik-ul mongol sunt cateva dintre bancnotele care circula pe mapamond si care se pot numi adversari estetici ai celor mai cunoscute hartii-moneda din lume. Unele dintre ele au aspecte exotice, in timp ce altele infatiseaza lideri din secolul XIX sau folosesc culori inedite. Dati click pe fotografiile din galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata unele dintre cele mai frumoase bancnote care circula in diferite colturi ale lumii.

Cele mai ample proteste din istoria Egiptului. Ministrul egiptean de Externe a demisionat. Obama, ingrijorat de criza politica din Egipt

14 milioane de egipteni au iesit in strada pana acum, la cele mai mari proteste din istoria tarii. Fara succes insa, deoarece Mohamed Morsi a respins ultimatumul dat de armata, de a cadea la intelegere in.

Cele mai ample proteste din istoria Egiptului. 14 milioane de oameni au iesit in strada

14 milioane de egipteni au iesit in strada pana acum, la cele mai mari proteste din istoria tarii. Fara succes insa, deoarece Mohamed Morsi a respins ultimatumul dat de armata, de a cadea la intelegere in.

A aparut primul Mercedes cu motor Dacia: A160 si B160 sunt cele mai ieftine modele din istorie (FOTO)

Daimler a lansat primul Mercedes cu motor de Dacia, cel mai ieftin model din istorie, in urma unei colaborari cu grupul Renault pentru clasele A si B, potrivit carscoops. com. Astfel, A160 CDI si B160 CDI.

Cea mai asteptata zi din viata lui Cioaca. Astazi afla VERDICTUL judecatorilor in cazul uciderii Elodiei

Unul dintre cele mai mediatizate procese ale ultimilor ani ar putea ajunge astazi la final. Fostul politist Cristian Cioaca afla verdictul judecatorilor in dosarul in care este acuzat de uciderea Elodiei Ghinescu.

Utile: A fost descoperita o substanta cancerigena in una dintre cele mai populare bauturi racoritoare; Cele mai bune leacuri din plante pentru sinuzita; Vindecarea de HIV/SIDA, realitate sau numai speranta? Doi americani s-au vindecat definitiv

Ai inghitit guma de mestecat? Vezi ce se intampla in stomacul tau. Inca din copilarie, parintii ne sopuneau sa nu inghitim guma de mestecat pentru ca le lipeste de mate si o sa ne doara burtica. Iata ce spun specialistii. Spune-mi ce mananci si-ti spun cum traiesti: Fructele de sezon ne mentin in forma. Murele, merele dulci, prunele si caisele -fructe de vara aromate, suculente si dulci sunt un izvor de beneficii pentru sanatate.

Top cele mai COOL 7 hoteluri pentru o vacanta de neuitat!

Alegerea hotelului perfect este o parte extrem de importanta in pregatirea unei vacante de neuitat. Cele mai HOT destinatii ale lumii ofera o gama variata de hoteluri si este deosebit de important ca cel pe care il vei alege sa-ti satisfaca pe deplin toate nevoile. ADPM iti sare astazi in ajutor si iti prezinta 7 dintre cele mai cool hoteluri incluse anul acesta in prestigiosul top The Hot List, intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

Top 3 cele mai bune licee din judetul Teleorman

Cele mai bune licee din judet exceleaza la capitolul invatamant si au in palmares rezultate remarcabile. Cei mai multi olimpici, cei mai multi absolventi care au trecut cu brio de bacalaureat, cele mai mari medii de admitere. Sunt doar cateva dintre criteriile care pozitioneaza Colegiul National Anastasescu, Liceul Pedagogic Mircea Scarlat si Colegiul National Unirea in topul celor mai bune institutii de acest nivel din judet.

Cele mai bune licee din Sibiu

Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga si Colegiul National Samuel von Brukenthal sunt considerate cele mai bune licee din judetul Sibiu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )