Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO: Cum arata cele mai ciudate si infricosatoare CIMITIRE din lume.

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cum arata cele mai ciudate si infricosatoare CIMITIRE din lume.

Cimitirele au fost, intotdeauna, inconjurate de o aura de mister si au starnit curiozitatea tuturor celor pasionati de lucruri infricosatoare. Pentru a afla care sunt cele mai ciudate sau inspaimantatoare cimitire din lume, vizualizati fotografiile din galeria de mai sus. Pentru a citi toate informatiile, dati click pe fotografii pentru a le mari! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna iulie: 1. FOTO FASCINANTE: Cum arata AFGANISTANUL in urma cu 50 de ani, cand femeile nu . continuă pe România Liberă

FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

Colones din Costa Rica, ngultrum din Bhutan sau tugrik-ul mongol sunt cateva dintre bancnotele care circula pe mapamond si care se pot numi adversari estetici ai celor mai cunoscute hartii-moneda din lume. Unele dintre ele au aspecte exotice, in timp ce altele infatiseaza lideri din secolul XIX sau folosesc culori inedite. Dati click pe fotografiile din galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata unele dintre cele mai frumoase bancnote care circula in diferite colturi ale lumii.

FOTO: MILIOANE de oameni pe strazi. Asa arata cele mai ample proteste din istoria Egiptului!.

Pe 30 iunie 2012, Mohammed Morsi a devenit presedinte al Egiptului. La un an de la alegerea sa, milioane de egipteni au iesit in strada pentru a cere demisia lui Morsi. Potrivit publicatiei The Atlantic, egiptenii sunt nemultumiti de modul in care s-a facut trecerea de la dictatura lui Hosni Mubarak, la democratie. Prin urmare, pentru a-si exprima nemultumirea, ei se aduna, ca si in urma cu doi ani, in piata Tahrir din Cairo, devenita pentru a doua oara un simbol al luptei pentru .

FOTO TOP 3 cele mai bune licee din judetul Olt

Judetul Olt s-a distins intotdeauna prin elevii sai, care invata in cadrul unor unitati scolare cu un personal ambitios, dornic sa-si vada reprezentantii ajunsi la cele mai bune competitii de profil din tara si din strainatate. intre liceele din judet se disting insa cateva unitati de invatamant preuniversitar care, in ultimii ani, au iesit in evidenta prin rezultatele elevilor sai. Municipiul Slatina domina acest top al liceelor la Olt.

Hot! Fantasia isi arata latura mai sexy in noul clip Without Me ft. Kelly Rowland Missy Elliott

Fantasia isi arata latura mai sexy in videoclipul Without Me, o colaborare inedita cu prietenele artistei, Kelly Rowland si rapperita Missy Elliott, doua dintre cele mai cunoscute voci ale zonei urbane americane. Videoclipul este unul simplu, de imagine, menit sa le puna pe cele doua artiste intr-o lumina cat mai favorabila din punct de vedere .

Top 3 cele mai bune licee din judetul Teleorman

Cele mai bune licee din judet exceleaza la capitolul invatamant si au in palmares rezultate remarcabile. Cei mai multi olimpici, cei mai multi absolventi care au trecut cu brio de bacalaureat, cele mai mari medii de admitere. Sunt doar cateva dintre criteriile care pozitioneaza Colegiul National Anastasescu, Liceul Pedagogic Mircea Scarlat si Colegiul National Unirea in topul celor mai bune institutii de acest nivel din judet.

Top cele mai COOL 7 hoteluri pentru o vacanta de neuitat!

Alegerea hotelului perfect este o parte extrem de importanta in pregatirea unei vacante de neuitat. Cele mai HOT destinatii ale lumii ofera o gama variata de hoteluri si este deosebit de important ca cel pe care il vei alege sa-ti satisfaca pe deplin toate nevoile. ADPM iti sare astazi in ajutor si iti prezinta 7 dintre cele mai cool hoteluri incluse anul acesta in prestigiosul top The Hot List, intocmit de Conde Nast Traveller. Continue reading .

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut pentru 687.000 euro

Unul dintre cele mai rare timbre din China a fost vandut la o licitatie organizata miercuri de casa Interasia Auctions, pentru suma de 687. 000 euro 6,9 milioane dolari Hong Kong), informeaza Art Daily.

REZULTATE RECENSAMANT. Care sunt cele mai numeroase minoritati nationale.

Maghiarii si romii sunt cele mai numeroase minoritati etnice din Romania, a anuntat Institutul National de Statistica, potrivit Mediafax. Populatia de etnie maghiara reprezinta 6,5% din populatia activa 1. 600 de persoane), iar populatia de etnie roma, 3,3% 621. 600), conform datelor Recensamantului din 2011 . Informatia privind etnia a fost disponibila pentru 18. 000 de persoane, din totalul populatiei stabile a Romaniei la 20 octombrie 2011, de 20. 641 de .

ADMITERE 2013 Top 3 cele mai bune licee din Salaj

Cei mai multi olimpici, cei mai multi absolventi care au trecut cu brio de bacalaureat, cele mai mari medii de admitere. Sunt doar cateva dintre criteriile care pozitioneaza trei licee din Salaj in topul celor mai bune institutii de acest nivel din judet, top realizat cu sprijinul Inspectoratului Scolar.

Cele mai bune licee din Sibiu

Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Octavian Goga si Colegiul National Samuel von Brukenthal sunt considerate cele mai bune licee din judetul Sibiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3408 seconds )