Libnet.ro
UNICEF

12:15

FOTO Cele mai frumoase case vechi ale Bucurestiului. Cum arata cele sapte constructii de o frumusete arhitecturala rara

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase case vechi ale Bucurestiului. Cum arata cele sapte constructii de o frumusete arhitecturala rara

Farmecul Bucurestiului este incontestabil si nu de putine ori cei care au vizitat Capitala pentru prima oara au ramas impresionati de combinatia intre vechi si noi, dar si de frumusetea caselor din oras. Adevarul va prezinta astazi cele mai frumoase case din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Sase ani de la moartea lui Michael Jackson: cele mai frumoase melodii ale Regelui muzicii pop

Astazi, 25 iunie, se implinesc sase ani de la moartea legendarului cantaret Michael Jackson, supranumit Regele muzicii pop. Desi artisul nu mai este printre noi, cele mai frumoase melodii ale sale sunt fredonate si astazi defanii sai depe tot globul.

VIDEO Minunile ascunse in Muntii Apuseni: Pestera Piatra Altarului, una dintre cele mai frumoase din Europa

Situata in versantul versantul drept al Vaii Ponorului, Pestera Altaruluieste considerata una dintre cele mai frumoase cavitati subterane din Romania si din Europa. Muntele o ascunde ca o adevarata comoara de care se bucura doar specialistii.

Cele mai frumoase locuri din Praga. Obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratati daca vizitati capitala Cehiei

Cele mai frumoase locuri din Praga. Turistii care ajung in capitala Cehiei au multe locuri deosebite de vizitat. Printre principalele atractii turistice se numara Podul Carol, Piata Vechiului Oras, Castelul Praga si Ceasul Astronomic.

Top 30 cele mai frumoase destinatii de vazut in Romania - recomandarile celui mai cunoscut portal de calatorii din lume

Locuri dintre cele mai diferite, de la parcuri la castele, galerii de arta sau chiar un mall sunt in top 30 al destinatiilor din Romania recomandate de site-ul tripadvisor. com, cea mai cunoscuta platforma de calatorii din lume.

Vacanta la castel. Cat costa o noapte de cazare in cele mai frumoase resedinte princiare din Romania

Cuvintele castel si palat ne duc cu gandul la o resedinta luxoasa, care apartine regilor si printeselor, un loc unde omul de rand nu poate decat sa arunce o privire timida. in Romania exista insa resedinte de o frumusete aparte, unde putem petrece un weekend sau un sejur la preturi accesibile.

Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

Una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume la bordul careia se afla 3. 000 de turisti din toata lumea a ajuns in Romania. Turistii vor vizita Capitala, vor merge in centrul vechi al Constantei si la.

Citatul saptamanii. Valentin Jucan, membru CNA: Publicul din Romania a asistat la una dintre cele mai josnice campanii de manipulare mediatica

Afirmatiile facute de Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului CNA), care a spus ca trei posturi au promovat stiri si dezbateri false, scrisorile deschise trimise deB1 TV si Romania TV catre CNA, precum si explicatiile regizorului George Ciubotaru privind starea lui Gabriel Cotabita se numara printre cele mai importante evenimente din ultimele zile. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

Cele mai sangeroase atentate teroriste din istorie

Cele mai sangeroase atentate din istorie. Atacul asupra turnurilor gemene din New York ramane unul dintre cele mai sangeroase din istorie, urmat de bombardarea comunitatii yazidi din Irak si raidurile Boko Haram asupra doua sate Nigeria.

Men Fashion Alert! Espadrile pentru barbati! Cele mai cool modele pentru vara!

Sunt tipul de incaltaminte perfect pentru sezonul cald: comode si totodata extrem de cool! Iata care sunt cele mai in trend modele de espadrile pentru barbati vara aceasta! .

Cele mai mari escrocherii din istorie

Desi oamenii sunt invatati de mici sa nu se increada in straini, multi dau dovada de o naivitate extrema, iar cineva este mereu gata sa profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui sa puna pe ganduri orice adult care are tendinta sa creada orice poveste pe care un strain i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )