Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cele mai mari escrocherii din istorie

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari escrocherii din istorie

Desi oamenii sunt invatati de mici sa nu se increada in straini, multi dau dovada de o naivitate extrema, iar cineva este mereu gata sa profite de aceasta. Cele mai mari escrocherii din istorie ar trebui sa puna pe ganduri orice adult care are tendinta sa creada orice poveste pe care un strain i-o spune pentru a primi un ajutor de orice fel. continuă pe Adevărul

Romania are 2,32 milioane ha de padure certificate, una din cele mai mari suprafete din Europa

Tara noastra detine o suprafata certificata de 2,32 milioane de hectare de fond forestier proprietate publica a statutui, acesta fiind una dintre cele mai mari suprafete din Europa, iar certificarea atesta un management responsabil al padurilor, a anuntat vineri Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Furios si iute 7, locul trei in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei VIDEO

Lungmetrajul Furios si iute 7/ Fast and Furious 7 a depasit pelicula Razbunatorii/ The Avengers si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari pe plan mondial din istoria cinematografiei, scrie contactmusic. com, citat de Mediafax.

Planuia unul dintre cele mai mari atentate din istoria SUA. Tanarul recrutat de ISIS voia sa ucida 1.000 de oameni

Un tanar de 19 ani de peste ocean planuia sa ucida 1. 000 de americani, scrie presa straina. A fost arestat dupa ce i-a marturisit unui agent sub acoperire ca vrea sa isi procure o arma automata si sa.

Constanta: Una dintre cele mai mari nave de croaziera a ajuns in portul romanesc

Una dintre cele mai mari nave de croaziera din lume la bordul careia se afla 3. 000 de turisti din toata lumea a ajuns in Romania. Turistii vor vizita Capitala, vor merge in centrul vechi al Constantei si la.

Cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria. Imaginatia umana nu are limite, dar cu siguranta cateva dintre inventiile pe care le-am selectat ii vor uimi chiar si pe cei mai [] Cele mai ciudate inventii din toate timpurile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai sangeroase atentate teroriste din istorie

Cele mai sangeroase atentate din istorie. Atacul asupra turnurilor gemene din New York ramane unul dintre cele mai sangeroase din istorie, urmat de bombardarea comunitatii yazidi din Irak si raidurile Boko Haram asupra doua sate Nigeria.

Romsilva: Romania este una din tarile cu cele mai mari suprafete de paduri certificate in Europa. Certificarea atesta un management responsabil al padurilor

Potrivit Romsilva managementul padurilor este un responsabil, dat fiind ca 2,32 milioane de hectare din fondul forestier pe care il administreaza sunt certificate. Astfel, Romania este una din tarile cu cele mai.

Evaluare Nationala 2015. Topul scolilor cu cele mai mari medii la Evaluarea Nationala

Ministerul Educatiei a publicat, pe site-ul evaluare. edu. ro , rezultatele obtinute de elevii clasei a VIII-a la Evaluarea Nationala 2015. Scoala cu cea mai mare medie a notelor obtinute de elevi la examenul de evaluare nationala, respectiv.

Rezultate Evaluare Nationala 2015. Topul scolilor cu cele mai mari medii la Evaluarea Nationala

Rezultate Evaluare Nationala 2015. Ministerul Educatiei a publicat, pe site-ul evaluare. edu. ro, rezultatele obtinute de elevii clasei a VIII-a la Evaluarea Nationala 2015. Scoala cu cea mai mare medie a.

Cele mai frumoase locuri din Praga. Obiectivele turistice pe care nu trebuie sa le ratati daca vizitati capitala Cehiei

Cele mai frumoase locuri din Praga. Turistii care ajung in capitala Cehiei au multe locuri deosebite de vizitat. Printre principalele atractii turistice se numara Podul Carol, Piata Vechiului Oras, Castelul Praga si Ceasul Astronomic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2803 seconds )