Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO. Cine este atacatorul de la Munchen: David Ali Sonboly, un baiat retras, fan al jocurilor video de razboi

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cine este atacatorul de la Munchen: David Ali Sonboly, un baiat retras, fan al jocurilor video de razboi

Atacatorul care a lasat Munchen-ul in stare de alerta timp de o noapte intreaga este un tanar de 18 ani, cetatean german, de origine iraniana, ale carui motive sunt complet neclare, pana la ora tranmiterii acestei stiri. continuă pe România Liberă

FOTO. Cine este atacatorul de la Munchen

Atacatorul care a lasat Munchen-ul in stare de alerta timp de o noapte intreaga este un tanar de 18 ani, cetatean german, de origine iraniana, ale carui motive sunt complet neclare, pana la ora tranmiterii acestei stiri.

Cine este autorul atacului de la Munchen

Autorul atacului de la Munchen, in sudul Germaniei, care a facut noua morti este un germano-iranian de 18 ani ale carui motivatii sunt in acest stadiu complet necunoscute, a afirmat.

S-a aflat cine este AUTORUL ATACULUI din Germania, unde noua persoane au fost ucise, iar alte 21 ranite (VIDEO)

Un tanar de 18 ani cu dubla cetatenie germana si iraniana, ale carui motivatii sunt in acest stadiu complet necunoscute, este autorul atacului de la Munchen, din sudul Germaniei, unde.

FOTO+VIDEO. Cine este baronul sindical Liviu Luca. Legaturile cu serviciile secrete: cuscrul la SRI, ginerele la DIPI

Luca este considerat cel mai influent sindicalist roman, mai ales prin relatiile sale in serviciile secrete. De altfel, s-a incuscrit cu un fost ofiter de Securitate, colonelul Gheorghe Dumitrache, devenit dupa revolutie adjunctul sefului SRI Prahova.

FOTO. Turcia este un califat islamic. Treziti-va! Vezi reactiile internautilor la suspendarea drepturilor omului

Internautii au invadat internetul cu reactii fata de decizia Turciei de a suspenda temporar Conventia Europene a Drepturilor Omului. Pe Facebook, Twitter si Instagram au explodat indignarea, stupoarea si revolta. Vezi mai jos si in galeria foto cateva mesaje culese de Romania Libera in ultima ora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )