Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cine a mers sa-i aduca un omagiu Cristinei Topescu la capela cimitirului Bellu

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine a mers sa-i aduca un omagiu Cristinei Topescu la capela cimitirului Bellu

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti, unde membrii familiei, prieteni si colegi de breasla ai jurnalistei au venit sa-si ia ramas-bun. Presedintele Klaus Iohannis si Familia Regala a Romaniei au trimis coroane de flori in semn de omagiu. continuă pe Adevărul

Televiziunea Romana ii aduce un omagiu Cristinei Topescu. Editie speciala In memoriam, miercuri seara, cu un colaj de secvente ale emisiunilor la care jurnalista a participat

Televiziunea Romana ii aduce un omagiu jurnalistei Cristina Topescu si va difuza miercuri, de la ora 22. 30, pe TVR 1, o editie speciala In memoriam, un colaj de secvente ale emisiunilor realizate de Titus.

Zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! Zeci de persoane au venit la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu (VIDEO)

Este o zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! Zeci de persoane au venit miercuri la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Topescu. Apropiati ai familiei dar si persoane.

Mama Cristinei Topescu dezvaluie ce se va intampla cu cenusa fiicei sale dupa incinerare! Imagini emotionante de la capela Cimitirului Bellu! (FOTO, VIDEO)

Zeci de persoane au ajuns miercuri la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depus trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei realizatoare TV. Apropiatiai vedetei sau.

Cat de celebra a fost familia Cristinei Topescu. Cine au fost bunicii sai si unde au locuit acestia

Dragostea pentru cai l-a facut celebru. Este vorba despre Felix Topescu, bunicul vedetei TV care a fost gasita decedata in propria locuinta pe 12 ianuarie. Putina lume stie insa ca bunicul Cristinei Topescu, un talentat calaret roman, s-a nascut la Calarasi, pe 14 martie 1906, intr-o familie de dascali. Bunica prezentatoarei TV, Erato, avea origini italiene si a fost director de scoala la Calarasi.

Ce mesaj a scris Serban Huidu pe coroana depusa la priveghiul Cristinei Topescu. Emotionant

Trupul Cristinei Topescu a fost depus in dimineata zilei de miercuri, 15 ianuarie, la capela Serban Voda, Cimitirul Bellu. Serban Huidu s-a numarat printre cei care i-au adus jurnalistei un ultim omagiu. Ce mesaj a scris prezentatorul TV pe coroana depusa la priveghiul vedetei? Ce mesaj a scris Serban Huidu pe coroana depusa la priveghiul .

Monica Pop, adevarul despre moartea Cristinei Topescu: Daca ar fi fost infarct erau niste enzime crescute

Medicul Monica Pop a fost miercuri la capela Cimitirului Bellu, pentru a-i aduce Cristinei Topescu un ultim omagiu.

El a fost marea dragoste a Cristinei Topescu. Nu este vorba despre Stefan Banica, ci despre un alt barbat celebru din Romania |Informatie in premiera

A stat in lumina reflectoarelor aproape 4 decenii, insa, despre viata amoroasa a Cristinei Topescu s-au stiut intotdeauna foarte putine detalii. Fosta prezentatoare TV nu a fost casatorita niciodata si a suferit enorm din cauza faptului ca, din motive medicale, nu a reusit sa aduca pe lume un copil. Totusi, marea dragoste a trecut prin .

Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, depus la Bellu. Incinerarea va avea loc joi

Trupul Cristinei Topescu a fost depus miercuri la Capela Cimitirului Bellu, pentru ca cei care au cunoscut-o si apreciat-o sa ii poata aduce un ultim omagiu pana joi dimineata.

in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Dragostea pentru animale a Cristinei Topescu nu avea margini. Salva, alina doruri, hranea si mangaia suflete lasate in strada, ranite si uitate. in ce stare sunt acum cainii jurnalistei si in grija cui au ajuns dupa moartea sa? in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu si cine i-a preluat dupa moartea sa? Cristina Topescu .

Cine au fost bunicii Cristinei Topescu. Cum a devenit celebra familia ei inca din perioada interbelica

Familia Topescu, celebra inca din perioada interbelica. Cine au fost bunicii jurnalistei decedata pe 12 ianuarie. Un talentat calaret roman si o ea cu origini italiene, fost director de scoala la Calarasi. Cine au fost bunicii Cristinei Topescu? Felix Topescu, bunicul fostei prezentatoare de televiziune, a fost un talentat calaret roman, nascut la Calarasi, pe .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3185 seconds )