Libnet.ro
UNICEF

07:15

Zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! Zeci de persoane au venit la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu (VIDEO)

B1 B1,
Zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! Zeci de persoane au venit la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un ultim omagiu (VIDEO)

Este o zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! Zeci de persoane au venit miercuri la capela Cimitirului Bellu pentru a-i aduce un omagiu Cristinei Topescu. Apropiati ai familiei dar si persoane. continuă pe B1

Mama Cristinei Topescu, RAPUSA DE SUFERINTA la capataiul fiicei! E SFASIETOR ce a pus langa trupul jurnalistei in SICRIU (FOTO)

Este o zi trista pentru familia si apropiatii Cristinei Topescu! SOCANT! ULTIMA IMAGINE CU CRISTINA TOPESCU iN VIATA! CUM A APARUT. FOTO) Trupul neinsufletit al regretatei jurnaliste a fost depus.

Mesaje coplesitoare dupa moartea Cristinei Topescu. Apropiatii ei sunt inca in stare de soc - VIDEO

Apropiatii Cristinei Topescu sunt inca in stare de soc. Medicul Monica Pop spune ca nu a simtit ca ceva este in neregula, pentru ca s-a mai intamplat ca jurnalista sa nu raspunda la telefon. Horatiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, unde Cristina Topescu era consilier, a transmis un mesaj emotionant. Extrem de afectat de disparitia prematura a Cristinei Topescu a fost si europarlamentarul Rares Bogdan care a vorbit despre bunatatea pe care ea o genera.

in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Dragostea pentru animale a Cristinei Topescu nu avea margini. Salva, alina doruri, hranea si mangaia suflete lasate in strada, ranite si uitate. in ce stare sunt acum cainii jurnalistei si in grija cui au ajuns dupa moartea sa? in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu si cine i-a preluat dupa moartea sa? Cristina Topescu .

Mama Cristinei Topescu dezvaluie ce se va intampla cu cenusa fiicei sale dupa incinerare! Imagini emotionante de la capela Cimitirului Bellu! (FOTO, VIDEO)

Zeci de persoane au ajuns miercuri la capela Cimitirului Bellu, unde a fost depus trupul neinsufletit al Cristinei Topescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostei realizatoare TV. Apropiatiai vedetei sau.

Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu. Familia jurnalistei a luat decizia finala

Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica seara in locuinta din Otopeni in care statea cu chirie. Familia regretatei jurnaliste a avut si o prima reactie publica, dupa ce aceasta s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Unde va fi depus trupul Cristinei Topescu Prin intermediul unui comunicat de presa, familia Cristinei .

Paralela trista facuta de Mihai Sora la moartea Cristinei Topescu: Ar trebui sa ne dea de gandit

Filozoful Mihai Sora 103 ani) a facut o paralela trista intre moartea jurnalistei Cristina Topescu, care a fost descoperita decedata dupa mai multe zile, si un barbat din Nantes, care murise de 11 ani cand a fost gasit in apartamentul in care locuia.

Cine au fost bunicii Cristinei Topescu. Cum a devenit celebra familia ei inca din perioada interbelica

Familia Topescu, celebra inca din perioada interbelica. Cine au fost bunicii jurnalistei decedata pe 12 ianuarie. Un talentat calaret roman si o ea cu origini italiene, fost director de scoala la Calarasi. Cine au fost bunicii Cristinei Topescu? Felix Topescu, bunicul fostei prezentatoare de televiziune, a fost un talentat calaret roman, nascut la Calarasi, pe .

Cat de celebra a fost familia Cristinei Topescu. Cine au fost bunicii sai si unde au locuit acestia

Dragostea pentru cai l-a facut celebru. Este vorba despre Felix Topescu, bunicul vedetei TV care a fost gasita decedata in propria locuinta pe 12 ianuarie. Putina lume stie insa ca bunicul Cristinei Topescu, un talentat calaret roman, s-a nascut la Calarasi, pe 14 martie 1906, intr-o familie de dascali. Bunica prezentatoarei TV, Erato, avea origini italiene si a fost director de scoala la Calarasi.

Stefan Banica Jr., criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei Topescu. A batut-o de zeci de ori

Cristina Topescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Acum, dupa tragedie, multi au inceput sa dezgroape lucruri din trecutul jurnalistei. Unele dintre ele, din pacate, nu sunt dintre cele mai bune. Stefan Banica Jr. , criticat dur de Costin Marculescu dupa moartea Cristinei .

EXCLUSIV Cine va ridica trupul neinsufletit al Cristinei Topescu de la INML. De ce nu tinuse legatura cu familia ei

Cristina Topescu a decedat cu mai bine de doua saptamani in urma, trupul neinsufletit al acesteia fiind preluat de catre autoritati. Duminica seara, in urma unui apel la 112 din partea unei vecine, politistii s-au sesizat. Au intrat in casa fostei prezentatoare TV si au confirmat decesul sau. Specialistii de la Institutul National de Medicina .

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )