Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTO Cine sunt cei mai sexy barbati ai anului 2017. Actorul Jamie Dornan ocupa primul loc in topul realizat de revista Glamour

Hotnews Hotnews,
 FOTO Cine sunt cei mai sexy barbati ai anului 2017. Actorul Jamie Dornan ocupa primul loc in topul realizat de revista Glamour

Actorul irlandez Jamie Dornan, protagonist in filmul Fifty Shades of Grey, a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, cel mai sexy barbat din lume, ocupand primul loc in Top 100 cei mai sexy barbati ai anului 2017, realizat de revista Glamour. El este urmat de actorii Aidan Turner din The Hobbit, Robert Pattinson, cunoscut pentru rolul sau Twilight, James McAvoy, Luke Evans si Chris Evans . In clasamentul Glamour se afla si actorul de origine romana Sebastian Stan. continuă pe Hotnews

Care sunt cei mai sexy barbati ai anului 2017: Ce loc ocupa actorul roman Sebastian Stan

Revista britanica Glamour a facut public topul anual al celor mai sexy de barbati din lume, desemnati in urma unui sondaj la care au participat 80. 000 de persoane.

FOTO. Cine si de ce practica sportul de anduranta. Triatlonul a luat avant in Romania

Numarul celor care aleg sa faca sport de anduranta a crescut exponential in ultimii ani. Care este istoria acestui tip de sport in Romania, cine sunt cei care participa la competitii, ce ii indeamna si cum le influenteaza viata aflam dintr-un studiu realizat recent de Adrenallina. ro si prezentat de Roxana Lupu, sportiva de anduranta.

Raport al Corpului de control al premierului: Patru ministere au platit 100 milioane lei pe produse software pe care nu le-au folosit. Care sunt cei mai mari contractori

Un raport al Corpului de Control al premierului arata ca patru ministere au platit 97,1 milioane lei, cu TVA, pentru produse si licente software neutilizate, neimplementate, cu dificultati in exploatare sau.

Romanii sunt de Craciun cei mai iresponsabili din Europa. Se imprumuta pentru petreceri si cadouri - sondaj

Romanii sunt cei mai iresponsabili europeni cand vine vorba de cheltuit bani in preajma Craciunului. Astfel, potrivit unui sondaj realizat de ING Bank in mai multe tari, romanii se afla pe primul loc in Europa la procentajul respondentilor care au.

in Teleorman, judet condus de Dragnea, avem cei mai multi asistati sociali; oare de ce?

In judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, sunt cei mai multi asistati social, a afirmat astazi premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu la Adevarul Live.

DEZVALUIRI. Documentele avansarii lui Gabriel Oprea au disparut, desi regimul actelor din Ministerul Apararii este foarte strict. Cine sunt oamenii care l-au ajutat pe fostul vicepremier sa devina general |Cel mai comentat articol

Romania libera prezinta azi, in exclusivitate, cum a reusit capitanul Gabriel Oprea sa urce treptele militare intre 1993 si 2000, cand se afla in rezerva, dar si cine sunt oamenii care au contribuit la promovarea lui la cel mai inalt nivel.

Cei mai de succes pantofi in 2016

Anul 2016 a excelat la capitolul moda din toate punctele de vedere. Iata care au fost, spre exemplu, cei mai de succes pantofi in acest an, cautati de vedete si de cei pasionati de fashion, promovati in reviste si pe social media.

Ion Tiriac a devenit impresarul lui Lucas Pouille, locul 15 ATP, unul dintre cei mai buni tenismeni francezi

Ion Tiriac se va ocupa de cariera tenismenului Lucas Pouille, 22 de ani, locul 15 ATP, unul dintre cei mai buni jucatori francezi, scrie news. ro.

Unul din cei mai mari actionari ai Lukoil si-ar putea vinde participatia catre Rosneft, grup apropiat de Kremlin

Leonid Fedun, unul dintre cei mai mari actionari ai Lukoil si vicepresedinte al grupului petrolier, nu a exclus vanzarea participatiei sale catre compania Rosneft, apropiata de Kremlin, in contextul speculatiilor legate de posibila preluare a Lukoil de catre Rosneft, a relatat sambata publicatia ruseasca RBC, citata de Reuters.

FOTO. Povestea lui Obie Platon: Unul dintre cei mai cautati artisti contemporani si-a inceput cariera ca graffer

De la vandalizarea zidurilor cu graffiti, pana la expozitii internationale, tanarul pictor Obie Platon a urmat o cale artistica mai putin obisnuita.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2204 seconds )