Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO Concursul celor mai nereusite imagini de calatorie din toata lumea

Adevărul Adevărul,
FOTO Concursul celor mai nereusite imagini de calatorie din toata lumea

De vreme ce exista numeroase competitii care premiaza talentul fotografic si viziunea artistica, a fost lansat si concursul celor mai urate si nereusite fotografii de calatorie. Concurenta este extrem de stransa, avand in vedere imaginile de mai jos. continuă pe Adevărul

Topul celor mai profitabile sectoare economice din Romania

Cele mai performante zece sectoare din Romania cumuleaza 2. 881 de societati care au realizat in 2012 o pondere de 32,15% din profitul total al companiilor cu active de cel putin 1 milion de euro.

FOTO Oile celui mai cunoscut chirurg estetician din Cluj, Toma Mugea, sunt expuse la Agraria. Medicul produce si branzeturi fine

Printre animalele expuse la cel mai mare targ agricol din Ardeal, care are loc in acest weekend la Expo Transilvania, in Cluj-Napoca, se numara si cele care apartin lui Toma Mugea, cel mai cunoscut chirurg estetician din oras. Medicul are o ferma de mai bine de 10 ani, unde produce si branzeturi fine.

Revista Time: Beyonce, pe lista celor mai influenti 100 de oameni din lume

Cantareata Beyonce se afla pe lista celor mai influenti 100 de oameni din lume realizata de revista Time, relateaza Music News. Anual, Time alcatuieste o lista cu cele mai influente 100 de persoane din lume,.

Cele mai cool toalete publice din lume!

Desi poate parea greu de crezut, exista un clasament al celor mai cool toalete publice din lume. De la Centennial Park din Sydney, Australia, si pana la Hiroshima Park din Japonia sau JinHua Arhitecture Park din China, iata care sunt locurile ce gazduiesc toalete publice cu un design cat se poate de interesant.

Surpriza pentru milioane de oameni. Cine apare langa Barack Obama in topul celor mai influenti oameni din lume

Revista Time a publicat lista celor mai influente personalitati ale anului 2014. Jurnalistii americani au pus-o pe coperta pe Beyonce care apare imbracata in lenjerie intima si intr-o bluza din voal.

Romanii, cea mai numeroasa comunitate straina din Spania. Cati conationali traiesc si lucreaza peste hotare

Romanii continua sa fie cea mai numeroasa comunitate straina din Spania, desi numarul lor a inceput sa scada, la fel cu populatia totala a tarii. Potrivit datelor oficiale publicate zilele acestea la.

Povestile celor mai frumoase case din Romania: ce istorii am descoperit in 2014

RO continua si in 2014 vizitele la unele dintre cele mai frumoase case din Bucuresti si alte orase importante din Romania. IATA ce povesti am descoperit in primele luni ale anului.

FOTOGALERIE Cel mai puternic Volkswagen Golf din istorie are 400 CP - dar deocamdata doar concept

Cel mai puternic Volkswagen Golf de fabrica traieste in conceptul Golf R 400, care, dupa cum ii sugereaza si numele, dezvolta 400 Cai Putere CP) si este bazat pe versiunea varf de gama a momentului, Golf R. Producatorul auto mentioneaza ca Golf-ul de 400 CP este momentan un concept si ca nu are planuri sa-l produca in serie, insa speculatiile privind lansarea pe piata nu au incetat sa apara.

Spania a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii sase ani, in primul trimestru

Spania a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 0,4%, potrivit estimarii bancii centrale. Cresterea este cea mai rapida din ultimii sase ani si dubla fata de trimestrul anterior, cu toate.

62.000 de euro, un apartament cu DOUA camere. Cum va arata cel mai nou cartier rezidential din centrul Craiovei

Complexul va totaliza opt blocuri cu apartamente de 2, 3 si 4 camere si penthouse-uri. Complexul se va numi Bujorului Residence si este prima dezvoltare rezidentiala de dimensiuni mari din Craiova. Dezvoltarea se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )