Libnet.ro
UNICEF

06:15

Povestile celor mai frumoase case din Romania: ce istorii am descoperit in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Povestile celor mai frumoase case din Romania: ce istorii am descoperit in 2014

RO continua si in 2014 vizitele la unele dintre cele mai frumoase case din Bucuresti si alte orase importante din Romania. IATA ce povesti am descoperit in primele luni ale anului. continuă pe Wall-Street Ro

Lupita Nyongo, cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2014!

Prestigioasa revista americana People a facut clasamentul celor mai frumoase femei din lume in anul 2014, iar actrita de origine keniana Lupita Nyongo se afla de aceasta data in fruntea clasamentului. Lupita le calca astfel pe urme unor frumuseti de marca precum Julia Roberts sau Cindy Crawford.

Topul celor mai profitabile sectoare economice din Romania

Cele mai performante zece sectoare din Romania cumuleaza 2. 881 de societati care au realizat in 2012 o pondere de 32,15% din profitul total al companiilor cu active de cel putin 1 milion de euro.

Surpriza pentru milioane de oameni. Cine apare langa Barack Obama in topul celor mai influenti oameni din lume

Revista Time a publicat lista celor mai influente personalitati ale anului 2014. Jurnalistii americani au pus-o pe coperta pe Beyonce care apare imbracata in lenjerie intima si intr-o bluza din voal.

FOTO Concursul celor mai nereusite imagini de calatorie din toata lumea

De vreme ce exista numeroase competitii care premiaza talentul fotografic si viziunea artistica, a fost lansat si concursul celor mai urate si nereusite fotografii de calatorie. Concurenta este extrem de stransa, avand in vedere imaginile de mai jos.

Revista Time: Beyonce, pe lista celor mai influenti 100 de oameni din lume

Cantareata Beyonce se afla pe lista celor mai influenti 100 de oameni din lume realizata de revista Time, relateaza Music News. Anual, Time alcatuieste o lista cu cele mai influente 100 de persoane din lume,.

Echipa F1 din Romania asteapta verdictul lui Bernie Ecclestone

Federatia Internationala de Automobilism a anuntat ca va admite din 2015 doua echipe noi in Formula 1. Prima a fost anuntata, o echipa americana, iar a doua este gruparea din Romania, Forza Rossa, cea a importatorului in Romania, care asteapta raspunsul in aceste zile pentru a sti daca intra n F1 din 2015 sau mai are de stat un an.

Uniunea Editorilor din Romania: Cifrele de afaceri cerute firmelor care vor sa participe la licitatia pentru manualele digitale scot din joc 90% din edituri. Vom cere Ministerului Educatiei sa revina asupra documentatiei

Firmele care vor sa participe la licitatia pentru manualele digitale trebuie sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minimum 11 milioane de RON, daca doresc sa realizeze manualul de Comunicare in limba romana pentru clasa I, se arata in documentatia publicata in SEAP. Mai bine de 90% din edituri sunt scoase din joc in acest fel, a declarat astazi Claudiu Istrate, directorul executiv al Uniunii Editorilor din Romania. Acesta a anuntat ca Uniunea va cere Ministerului Educatiei sa revina asupra documentatiei, prin clarificari si prin contestatii, iar daca aceste lucruri nu se intampla, ne vom adresa justitiei.

Turistii straini, nemultumiti de faptul ca muzeele din Romania sunt inchise in timpul sarbatorilor

Agentiile de turism romanesti cat si birourile romanesti de turism din strainatate au adunat mai multe reclamatii din partea turistilor straini, nemultumiti ca au gasit muzeele inchise in timpul.

Masini de lux furate din Romania, vandute in Turcia si Afganistan

Hotii de masini au gasit o noua piata de desfacere pentru masinile furate din Romania: Afganistan, via Turcia. Politia aspart, joi, o grupare care e ocupa de acest export.

STAREA DRUMURILOR din Romania. Cifre OFICIALE: cati kilometri de autostrada au fost facuti anul trecut

Aproape 40% din drumurile publice din Romania sunt pietruite si de pamant, si doar o treime din intreaga retea de drumuri, care insumeaza 85. 000 de kilometri la nivel national, era modernizata la sfarsitul.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )