Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Cum a aparut Ed Sheeran la concertul din Bucuresti. Fanii, emotionati pana la lacrimi

Playtech Playtech,
FOTO Cum a aparut Ed Sheeran la concertul din Bucuresti. Fanii, emotionati pana la lacrimi

Ed Sheeran a facut senzatie la Bucuresti! Ieri seara, Arena Nationala a fost plina de emotie si lacrimi datorita melodiilor cunoscutului artist. Iata un video de la primul concert al interpretului sustinut in tara noastra! Ed Sheeran, in tricoul nationalei pe scena de la Arena Nationala Cantaretul britanic, unul dintre cei mai de succes muzicieni . continuă pe Playtech

FOTO Cine a construit primele metrouri din Bucuresti: uzina care facea trenuri pentru Imperiul austro-ungar si care azi vrea sa dea tramvaiele pentru marile orase ale Romaniei (I)

Astra Vagoane Calatori este una dintre putinele fabrici infiintate inainte de primul razboi mondial, care a reusit sa treaca cu bine de nationalizare, de perioada de tranzitie de dupa revolutie si sa ajunga pe profit. in 2018, compania a avut o cifra de afaceri de 67 milioane lei si a castigat licitatiile pentru a livra tramvaie in 3 mari orase: Galati, Cluj-Napoca si Oradea.

Cum arata acum vaduva lui Adrian Pintea si cu ce se ocupa? Si-a refacut viata si s-a mutat din Bucuresti: Nu a suferit niciodata de cancer. Decesul sau a survenit in urma unui implant dentar(FOTO)

Lavinia Pintea Tatomir, vaduva marelui actor Adrian Pintea, a plecat definitiv din Bucuresti si si-a refacut viata. Rapus de boala la doar 52 de ani, in 2007, Adrian Pintea nu a fost uitat de publicul larg,.

Se urcase in tramvaiul 34 din Bucuresti, cand a vazut ceva oripilant. Cum de se permite asa ceva? (FOTO)

Se urcase intr-un tramvai din Bucuresti, cand a vazut ceva de-a dreptul ingrozitor. Desi era destul de aglomerat, un barbat se urcase si cu tomberonul de gunoi in masina, spre disperarea.

ADMITERE POLITEHNICA 2019. Peste 6.000 de locuri la Politehnica din Bucuresti. Cat e taxa anuala

ADMITERE POLITEHNICA 2019 Un numar de 6. 045 de locuri, dintre care 1. 075 de locuri cu taxa, au fost scoase la concurs de catre Ministerul Educatiei Nationale la Universitatea Politehnica din Bucuresti, pentru.

Codrin Stefanescu: A aparut lista neagra din PSD. Ce nume sunt acolo

Codrin Stefanescu a spus ca a aparut o lista neagra in PSD. Mi-au spus cativa colegi de incredere ca a aparut in partid Lista Neagra din PSD. Am facut rost de ea. M-am uitat peste numele de acolo. Sunteti.

Tratamente stomatologice gratuite, in perioada vacantei, pentru copiii si studentii din Bucuresti

La initiativa Primarului General, Gabriela Firea,Primaria Municipiului Bucuresti, prinAdministratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, a dotat cabinetele stomatologice din scoli si.

Revolta a medicilor de familie din Bucuresti

Mai multi medici de familie din Capitala ameninta ca vor da in judecata Casa de Asigurari de Sanatat.

Trafic deviat de pe Soseaua Virtutii din Bucuresti pe varianta ocolitoare provizorie

Traficul rutier va fi deviat incepand de miercuri, de la ora 15. 00, de pe Soseaua Virtutii din Bucur.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )