Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

România Liberă România Liberă,
FOTO: Care sunt cele mai BIZARE bancnote din lume. Unele sunt incredibile!.

Colones din Costa Rica, ngultrum din Bhutan sau tugrik-ul mongol sunt cateva dintre bancnotele care circula pe mapamond si care se pot numi adversari estetici ai celor mai cunoscute hartii-moneda din lume. Unele dintre ele au aspecte exotice, in timp ce altele infatiseaza lideri din secolul XIX sau folosesc culori inedite. Dati click pe fotografiile din galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata unele dintre cele mai frumoase bancnote care circula in diferite colturi ale lumii. continuă pe România Liberă

Vacanta in Sicilia: Top 5 cele mai luxoase vile de inchiriat!

Sicilia este o destinatie de vacanta extrem de ofertanta, punand la dispozitia turistilor un izvor nesecat de secrete care abia asteapta sa fie descoperite. In caz ca ti-ai propus ca in viitor sa bifezi o vacanta in Sicilia si planuiesti sa renunti la clasicele hoteluri in favoarea unei case pe care sa o inchiriezi doar pentru tine si familia ori prietenii tai, ADPM iti spune care sunt cele mai luxoase vile din Sicilia. Continue reading .

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre. Afla unde sunt cele mai multe

Politia Rutiera a identificat 138 de puncte negre, dintre care cele mai multe sunt pe DN 1, a anuntat, vineri, seful Seviciului Legalitate Transporturi si Control Tehnic din Politia Rutiera, George Grigore.

FOTOGALERIE Only watch - evenimentul caritabil care aduna cele mai fascinante ceasuri mecanice

La fiecare doi ani, orologeria elvetiana se pune in slujba unui scop nobil: lupta impotriva distrofiei musculare Duchenne. Are loc un eveniment caritabil care ajuta la gasirea unor solutii pentru tratarea maladiei, dar si o prezentare a celor mai evoluate ceasuri mecanice ale momentului. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

FOTOGALERIE Only watch - evenimentul caritabil care aduna cele mai spectaculoase ceasuri mecanice

La fiecare doi ani, orologeria elvetiana se pune in slujba unui scop nobil: lupta impotriva distrofiei musculare Duchenne. Are loc un eveniment caritabil care ajuta la gasirea unor solutii pentru tratarea maladiei, dar si o prezentare a celor mai evoluate ceasuri mecanice ale momentului. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Top: 10 cele mai depravate tari din lume

Desi poate parea ciudat, nivelul de dezvoltare economica si puterea institutiilor religioase nu influenteaza nivelul de imoralitate al tarilor, arata o analiza realizata de Bloomberg si preluata de News. az . Statele din clasament au fost ordonate in.

Cum eviti cele mai comune 5 motive de cearta intr-o casnicie

Orice casnicie are suisuri si coborasuri. Nu exista relatie de lunga durata perfecta, fara conflicte si certuri, insa cele mai multe probleme pot fi depasite. Iata care sunt cele mai comune 5 surse de conflicte.

Viile de odinioara ale Clujului purtau numele padurii Hoia, unul dintre cele mai bantuite locuri din lume

Istoricul clujean Lukacs Jozsef spune ca exista izvoare scrise din 1377 care arata faptul ca in Hoia erau plantatii de vita-de-vie. Pe Versantul pietros in maghiara, K337;mal) si pe Versantul vitelului in maghiara, Borjumal) ale dealului Cetatuia si in continuare, pe versantul sudic al dealului Hoia, au fost cele mai intinse culturi cu vii ale orasului Cluj.

Business report: Dan Sova: Luni sau marti desecretizam contractul cu Bechtel, apoi Corpul de control intra la CNADNR; Cum a transformat un om de afaceri argesean cabana preferata a lui Nicu Ceausescu de la Vidraru; Bilantul lui Fenechiu: licitatii dubioa

Cele mai rapide trenuri din lume. Cum ar fi sa ajungi de la Bucuresti la Constanta in 40 de minute. Trenurile vor ajunge sa circule cu o viteza medie de 500 km/h intr-un viitor nu prea indepartat, iar recordul de viteza atins vreodata. Romania pierde anual 4,4 miliarde de dolari pe lantul de productie, transport si distributie de energie. Romania trebuie sa redefineasca strategia nationala privind eficienta energetica.

Business report: Unde gasesti cel mai ieftin RCA din Romania; Uzbekistan ar putea importa medicamente de la Antibiotice si exporta bumbac in UE prin Constanta; Biserica Anglicana si lordul Rothschild, aliati intr-un consortiu pentru a cumpara 315 sucursa

Bani falsi foarte bine executati, in circulatie. Care este cea mai des falsificata bancnota. In total, in anul 2012 au fost depistate 2. 168 de bancnote false in circulatie, cu 335 mai putine decat in. Parc fotovoltaic de 35 de milioane de euro in Targu Carbunesti. Tinmar, cea mai mare companie privata de comert cu energie, a inaugurat vineri in localitatea Targu Carbunesti un parc fotovoltaic de 20 de.

VIDEO Cele mai indragite imnuri de vara ale tuturor timpurilor

In fiecare vara exista cel putin un cantec care iti este alaturi la fiecare gratar, petrecere sau calatorie cu masina. CNN a alcatuit o lista cu cele mai populare si indragite imnuri ale verii din ultimii ani, imnuri care s-au aflat mult timp in topurile internationale si care au marcat generatii intregi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )