Libnet.ro
UNICEF

11:45

FOTO Cum arata unul dintre cele mai frumoase poduri din Romania si unde se construieste

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata unul dintre cele mai frumoase poduri din Romania si unde se construieste

A fost finalizat proiectul tehnic al Podului Centenarului, pod care va fi construit in locul fostei pasarele de la Centru de Calcul. Lucrarile urmeaza sa fie finalizate pana la sfarsitul lunii noiembrie, municipalitatea dorind sa-l inaugureze in 1 Decembrie 2018, la implinirea a 100 de ani de la infaptuirea Marii Uniri. continuă pe Adevărul

Piata de retail - la unul dintre cele mai reduse niveluri din ultimii ani

Livrarile din segmentul de retail vor fi comparabile cu cele de acum un deceniu, pe segmentul oraselor cu maxim 100. 000 de locuitori, potrivit lui Silviu Pop, Head of Research Colliers International Romania. Domnia sa ne-a spus ca anul 2017 se inscrie intr-o noua tendinta, aceea de a acorda o atentie sporita oraselor mai mici, prin scheme de dimensiuni medii/scazute.

Hubert de Givenchy a murit la 91 de ani. Cele mai frumoase creatii ale marelui designer

Hubert de Givenchy, designerul franez, fondator al casei de moda care ii poarta numele, a murit sambata, 10 martie, la varsta de 91 de ani. Atat familia cat si casa Givenchy au confirmat, oficial, stirea.

Ministrul Apararii, vesti bune pentru romani: Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata

Ministrul Apararii a afirmat la Punctul de intalnire ca Romania va incerca sa gazduiasca unul dintre cele trei comandamente NATO, respectiv cel de 3 stele la nivel de corp de armata. Am avut.

EximBank structureaza una dintre cele mai mari facilitati de sustinere a exporturilor romanesti

EximBank a structurat una dintre cele mai mari si complexe facilitati de sustinere a exporturilor romanesti, asigurand si coordonand totodata o actiune de sindicalizare care, impreuna cu finantari din partea Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare si Black Sea Trade and Development Bank, permite derularea unui amplu proiect de export romanesc in Grecia, in valoare de 88,2 milioane de dolari.

FOTO Sexy chinezoaica! Simona Halep joaca diseara cu una dintre cele mai frumoase sportive din tara asiatica

Simona Halep este la numai un pas de sferturile de finala ale turnuelui de la Indian Wells, pas pe care il poate face in aceasta seara.

FOTO Sexy chinezoaica! Simona Halep joaca diseara cu una dintre cele mai frumoase sportive din Asia

Simona Halep este la numai un pas de sferturile de finala ale turnuelui de la Indian Wells, pas pe care il poate face in aceasta seara.

Uber lanseaza un nou serviciu la noi in tara: Romania este una dintre cele mai importante tari din UE pentru Uber

Uber nu neglijeaza Romania si va lansa la noi in tara unul dintre cele mai populare servicii ale sale la nivel mondial.

Stephen Hawking a murit: Fizicianul a lasat o amprenta si in cultura pop prin aparitiile in unele dintre cele mai de succes seriale VIDEO

Respectat si apreciat pentru munca stiintifica si cel mai bine cunoscut drept una dintre cele mai stralucite minti din domeniul stiintei, Stephen Hawking, care a murit la 76 de ani, si-a castigat multi fani si datorita aparitiilor in unele dintre cele mai de succes seriale, stabilindu-si astfel eticheta de fizician al culturii pop.

ZIUA PI. Surpriza anuntata de una dintre cele mai mari universitati din lume de ZIUA PI

Din 2009, Camera Reprezentantilor din Statele Unite a declarat ziua de 14 martie ca Ziua Pi, zi de omagiere nationala a constantei matematice pi; pi) ale carei prime trei cifre sunt 3,14 Pi =.

Ministerul Finantelor explica declaratia unica. Una dintre cele mai importante modificari priveste veniturile din drepturile de autor

Ministerul Finantelor a publicat pe site-ul propriu proiectul fiscal care promite sa reduca aglomeratia de la ghisee. Este vorba de o declaratie unica care cuprinde sapte formulare si care vine cu o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )