Libnet.ro
UNICEF

00:06

FOTO Cum a sarbatorit Boc castigarea unui nou mandat la Cluj. Ultima data cand a facut asta n-a fost de bun augur

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum a sarbatorit Boc castigarea unui nou mandat la Cluj. Ultima data cand a facut asta n-a fost de bun augur

Emil Boc a castigat duminica, 27 septembrie, un nou mandat de primar la Cluj-Napoca, cel de-al cincilea. Fara rival in capitala Transilvaniei, fostul premier a fost votat de 75% dintre cei care s-au prezentat la urne. Victorios, Emil Boc s-a reintors la una dintre indeletnicirile sale. continuă pe Adevărul

Satu Mare: Primarul Kereskenyi Gabor anunta ca a castigat un nou mandat

Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare, a anuntat ca este castigatorul unui nou mandat, potrivit numaratorii paralele a UDMR, care il crediteaza cu 55% dintre voturile valabil exprimate la numararea.

Rezultate alegeri locale 2020. VIDEO Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a obtinut un nou mandat la Sangeorz-Bai: Sute de oameni au sarbatorit victoria sa

Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a anuntat ca a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai, in timp ce este aplaudat de o piata plina de oameni. Sute de oameni aplauda, canta si danseaza.

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat si a sarbatorit cu artificii (VIDEO)

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care si-a terorizat familia, a castigat un nou mandat. Acesta a iesit in fataprimariei, fiind insotit de copii si de colegii din administratie, si le-a.

PNL se impune in Caras-Severin. Ioan Popa castiga un nou mandat de primar la Resita, iar Romeo Dunca este noul presedinte al consiliului judetean

Actualul primar al Resitei si-a adjudecat un nou mandat, cel de-al doilea. Ioan PopaPNL) a obtinut voturile unui numar mare de resiteni.

Traian Ogagau, primarul care s-a filmat in timp ce isi umilea fiica, a castigat un nou mandat. Ce imagini a putut sa posteze pe Facebook

Traian Ogagau, primarul din Sangeorz Bai care a devenit celebru dupa viralizarea unor materiale video compromitatoare, a castigat un nou mandat la alegerile de duminica. Vestea a fost transmisa chiar de acesta, pe pagina sa de Facebook, printr-o inregistrare live. Sute de persoane nu au respectat distantarea sociala Bucurie imensa in Bistrita-Nasaud, dupa ce primarul .

Rezultate alegeri locale 2020: Florentin Pandele castiga detasat un nou mandat de primar la Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, castiga detasat un nou mandat de primar la Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central.

Primar din Dolj, mort la scurt timp dupa ce a aflat ca a castigat un nou mandat

Primarul comunei Sadova din judetul Dolj, Eugen Safta PMP), care a castigat un nou mandat, a murit in noaptea de duminica spre luni, la putin timp dupa ce a aflat rezultatul alegerilor.

Florentin Pandele castiga un nou mandat de primar al orasului Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat un nou mandat de primar al orasului Voluntari, din judesul Ilfov. Potrivit rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central, candidatul PSD a.

Lia Olguta Vasilescu, un nou mandat la primaria Craiovei. Ce se intampla cu fiul ei, in tot acest timp

Am votat pentru echipa care va conduce Craiova in urmatorii patru ani! O echipa care stie, poate si vrea sa faca administratie performanta!, a scris oficialul dupa ce a votat. Castigul a fost de partea sa, arata rezultatele exit-poll realizate de CURS-AVANGARDE. Potrivit acestora, candidata PSD la Primaria Craiova a obtinut cel mai mare numar .

Dolj: Primarul comunei Sadova a murit la scurt timp dupa ce a aflat ca a castigat un nou mandat de edil

Primarul comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit in noaptea de duminica spre luni, la putin timp dupa ce obtinuse un nou mandat de edil in urma alegerilor locale din 27 septembrie, inormeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )