Libnet.ro
UNICEF

01:05

O televziune americana a realizat un reportaj despre hackerii din Romania (VIDEO)

B1 B1,
O televziune americana a realizat un reportaj despre hackerii din Romania (VIDEO)

Statele Unite se tem de hackerii din Romania. Un reportaj recent al televiziunii americane NBC despre infractionalitatea cibernetica prezinta Romania drept unul dintre centrele cele mai importante de unde. continuă pe B1

O televiziune americana a realizat un reportaj despre hackerii din Romania (VIDEO)

Statele Unite se tem de hackerii din Romania. Un reportaj recent al televiziunii americane NBC despre infractionalitatea cibernetica prezinta Romania drept unul dintre centrele cele mai importante de unde.

Supravietuitor din Colectiv, despre spitalele din Romania: Este genocid ceea ce se intampla acolo!

Bassistul trupei Up to Eleven, Liviu Popescu, vorbeste intr-un interviu acordat jurnalistei Diana Seceleanu despre cum a fost infectat cu bacilul Piocianic in spitalele din Romania,.

Primul transplant pulmonar din Romania

Primul transplant pulmonar din Romania ar putea fi realizat foarte curand la Spitalul Sfanta Maria, dupa ce in acest program a fost inscris deja un pacient, ultimii pasi fiind al.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Iohannis si Ciolos au discutat despre criza din Sanatate. Ce decizie au luat

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au discutat, vineri, la Cotroceni, despre criza din sistemul sanitar si despre masurile pe care trebuie sa le ia pentru prevenirea situatiei din prezent.

Klaus Iohannis si Dacian Ciolos au discutat, la Cotroceni, despre criza din Sanatate: Seful statului si cel au Guvernului au convenit ca se impune adoptarea unui nou set de norme de control si testare a dezinfectantilor

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au avut vienri o intalnire de lucru, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia au discutat despre criza din sanatate, precum si despre pr.

Sunt sau nu sigure medicamentele generice din Romania? Producatorii ameninta cu procese pentru atacuri la siguranta nationala

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR) reactioneaza la suspiciunile unor medici prezentate in mass-media si anunta ca medicamentele generice comercializate pe piata din Romania au aceeati eficacitate terapeutica ca si medicamentele inovative corespunzatoare, fiind supuse aceluiasi control strict al calitatii, sigurantei si eficacitatii de catre autoritatile competente.

ANCOM: Din 2015, peste jumatate dintre conexiunile la internet fix din Romania permit viteze de peste 100 Mbps

La finalul anului 2015, utilizatorii de internet din Romania detineau mai mult cu 300 de mii de conexiuni la internet de banda larga la puncte fixe fata de finalul anului 2014, in principal conexiuni care permit viteze superioare de transfer. Dintre cele 4,3 milioane de conexiuni de banda larga la puncte fixe existente in Romania, peste jumatate permit viteze de peste 100 Mbps, potrivit raportului de date statistice publicat joi de ANCOM.

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania trece printr-un bar si se termina cuo amenda

Cea mai lunga pista de biciclete din Romania se afla in judetul Timis si poate concura si pentru titlul de cea mai ciudata din tara. Traseul de 47 de kilometri incepe la Uzina de Apa din.

Negritoiu: Piata RCA din Romania este cu 20 de ani in urma celei germane

Potrivit presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, piata RCA din Romania este cu nici mai mult, nici mai putin de 20 de ani in urma celei germane, arata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )