Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO. Donald Trump, de partea adeptilor suprematiei albilor, in controversa inlaturarii statuilor: Cine sunt urmatorii, Washington, Jefferson? Ce stupid!

România Liberă România Liberă,
FOTO. Donald Trump, de partea adeptilor suprematiei albilor, in controversa inlaturarii statuilor: Cine sunt urmatorii, Washington, Jefferson? Ce stupid!

Presedintele american Donald Trump s-a declarat intristat sa vada ca istoria Statelor Unite este distrusa de inlaturarea frumoaselor statui si monumente americane, facand referinta la un refren folosit de grupurile suporterilor suprematiei albilor, care se opun unei astfel de initiative. continuă pe România Liberă

Donald Trump insista furios ca ambele parti sunt de vina pentru violentele din Charlottesville, Virginia

Presedintele Donald Trump a insistat, in cadrul unei conferinte de presa tensionata, ca atat gruparile de extrema dreapta cat si cele de stanga se fac vinovate pentru violentele ce au urmat marsului organizat de grupari extremist-rasiale, militante pentru suprematiei albe in localitatea Charlottesville, Virginia.

Donald Trump, incoltit in scandalul extremistilor

Ultima interventie a lui Donald Trump pe tema violentelor rasiste de la Charlottesville este digerata greu in Statele Unite, presedintele american fiind acuzat ca sustine suprematia albilor.

Donald Trump il lauda pe Kim Jong-un: A luat o decizie foarte inteleapta si rationala (FOTO)

Presedintele american Donald Trump a laudat decizia dictatorului nord-coreean Kim Jong-un de a face un pas inapoi in privinta unui atac nuclear asupra insulei Guam, informeaza RT. com. Liderul de.

FOTO + VIDEO. Trump, amenintat de protestatari pentru raspunsul intarziat privind violentele din Charlottesville: S-a furisat pe o ruta ocolitoare sa intre in resedinta din New York, fara sa fie vazut de miile de oameni

Mii se persoane s-au adunat, luni seara, in fata Turnului Trump din Manhattan, pentru a protesta fata de reactia intarziata a presedintelui american Donald Trump fata de violentele din Charlottesville. Astfel, de teama protestatarilor, liderul de la Casa Alba s-a intors la locuinta sa din New York pe o ruta ocolitoare, pentru a nu fi tinta furiei oamenilor.

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump

Criza din Venezuela: Argentina critica amenintarea militara formulata de Donald Trump. Argentina i-a transmis marti vicepresedintelui american, Mike Pence, aflat in vizita in aceasta tara, ca respinge amenintarea militara formulata de Donald Trump pentru a rezolva criza din Venezuela, optiune care a provocat un val de indignare in America Latina, relateaza AFP.

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters.

Petre M. Iancu, despre criticile constante aduse presedintelui Donald Trump: Uciderea lui in efigie serveste defularii altor suparari. Caci oare ce nu scandalizeaza in lumea contemporana? |OPINIE DW

Jurnalistul Petre M. Iancu observa, intr-un comentariu publicat pe site-ul Deutsche Welle, ca presedintele american Donald Trump isi atrage critici si cand nu ii condamna suficient de repede pe extremisti si ca, atunci cand o face, nu este destul de categoric.

Donald Trump se va intalni cu echipa sa de securitate nationala pentru a discuta despre situatia din Afganistan

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, se va intalni vineri cu echipa sa de securitate nationala la Camp David, in contextul in care administratia de la Washington urmeaza sa ia o decizie cu privire la nivelul trupelor americane in Afganistan.

Steve Bannon, consilierul strategic al lui Donald Trump: Statele Unite sunt in razboi economic cu China. / Confruntarea cu Coreea de Nord, o diversiune

Statele Unite sunt in razboi economic cu China, a afirmat, intr-un interviu publicat miercuri, Steve Bannon, controversatul consilier strategic al lui Donald Trump. De asemenea, confruntarea cu Coreea de Nord, in ceea ce priveste programul nuclear al Phenianului, nu este decat o diversiune, a mai afirmat Bannnon, citat de AFP.

Donald Trump saluta decizia inteleapta a lui Kim Jong-un privind insula Guam

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a salutat miercuri decizia inteleapta si bine gandita a liderului nord-coreean Kim Jong-un, care a anuntat ca-si amana planul de a lansa un atac asupra insulei americane Guam din vestul Pacificului, un avanpost militar al americanilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )