Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Dragonu, cel mai mare furnizor de canabis din Alba Iulia, condamnat la ani grei de inchisoare. Cariera infractionala a traficantului de 31 de ani

Adevărul Adevărul,
FOTO Dragonu, cel mai mare furnizor de canabis din Alba Iulia, condamnat la ani grei de inchisoare. Cariera infractionala a traficantului de 31 de ani

Cel mai important furnizor de canabis din Alba Iulia a fost condamnat la inchisoare cu executare. Dura George Virgil Alin, zis Dragonu, a primit pedeapsa intr-un dosar din 2017, el fiind, in prezent, arestat intr-o alta cauza pentru infractiuni similare. continuă pe Adevărul

Cel mai mare site de ecommerce din Polonia, Allegro, evaluat la 19 miliarde dolari la listarea pe bursa

Actiunile grupului polonez de comert electronic Allegro au crescut cu peste 60% la debutul de luni, oferind companiei o valoare de piata de aproape 19 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala IPO) din Europa a acestui an, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

Asta le intrece pe toate. Ce se intampla acum in TVR, dupa cel mai mare scandal din ultimii ani

Televiziunea Romana rar a fost vazuta in perioadele sale de instabilitate, cel putin de catre telespectatori. Infectarea a doi colegi din TVR, in schimb, a dus la ceea ce se dorea a se pastra in interior, reclama unul dintre reporterii trustului, Adelin Petrisor, care marturiseste ca ar trebui sa o las mai usor cu stirile .

Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume. Cine e Cristian Barin

Prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online, este ocupata de Cristian Barin. Compania Udemy este evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57,000 de instructori si peste 130,000 de cursuri publicate. Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume Instructorul .

Cea mai mare investitie straina din istorie vine la Constanta. Liderul PNL Bogdan Hutuca: Toti romanii vor beneficia de energie mai ieftina si mai sigura

Presedintele filialei PNL Constanta, Bogdan Hutuca, anunta cea mai mare investitie straina din istorie in judet. Potrivit liderului liberal este vorba despre o investitie americana de opt miliarde de.

FUZIUNE DE 15 MILIARDE DE DOLARI NCB si Samba creeaza cel mai mare grup bancar saudit

Noua entitate va avea active de 223 de miliarde de dolari National Commercial Bank NCB), cea mai mare banca din Arabia Saudita, a decis sa fuzioneze cu Samba Financial Group intr-o afacere care da nastere celui mai mare creditor din regat, respectiv a treia mare banca din lumea araba, cu active de 223 de miliarde de dolari, potrivit thenational. ae. in baza acordului dintre parti, actionarii Samba vor primi 0,739 de titluri noi NCB pentru fiecare actiune pe care o detin.

Cel mai bun instructor Photoshop din lume este roman!

Cristian Barin ocupa prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online din lume. Udemy, companie evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57. 000 de instructori si peste 130. 000 de cursuri publicate pe platforma.

12 angajati din UPU, infectati cu coronavirus. Este al treilea focar izbucnit in cel mai mare spital din Salaj

Dupa Sectia Boli Interne si Cardiologie, un al treilea focar COVID-19 a fost depistat in cel mai mare spital din judetul Salaj.

Bogdan Hutuca: Cea mai mare investitie straina din istorie vine la Constanta. Banii vor sustine zeci de companii private si mii de angajati

Presedintele PNL Constanta, Bogdan Hutuca, sustine ca cele opt miliarde de dolari care ar urma sa fie cheltuite pentru centrala nucleara de la cernavoda ar fi cea mai mare investitie externa din istoria Romaniei.

Cel mai bun 11 format din jucatori liberi de contract in 2021

Va prezentam mai jos un adevarat dream team format din jucatori care la finalul actualului sezon vor fi devenit liber de contracte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )