Libnet.ro
UNICEF

10:46

FOTO: Explozie intr-un oras din sud-estul Turciei. 27 de persoane au murit

România Liberă România Liberă,
FOTO: Explozie intr-un oras din sud-estul Turciei. 27 de persoane au murit

Mai multe persoane ar fi fost ranite intr-o explozie care a avut loc, luni, la periferia celui mai mare oras din sud-estul Turciei, Diyarbakir,, potrivit unor surse din domeniul securitatii. continuă pe România Liberă

FOTO: Explozie intr-un oras din sud-estul Turciei. Mai multe persoane ar fi fost ranite

Mai multe persoane ar fi fost ranite intr-o explozie care a avut loc, luni, la periferia celui mai mare oras din sud-estul Turciei, Diyarbakir,, potrivit unor surse din domeniul securitatii.

Atac intr-un tren din Elvetia: Sase persoane au fost ranite dupa ce un barbat, inarmat cu un cutit, a declansat un incediu in mijlocul de transport (FOTO)

Un barbat inarmat cu un cutit a declansat un incendiu intr-un tren din nord-estul Elvetiei. Sase persoane au ajuns la spital cu rani provocate de cutit si arsuri, informeaza BBC News, citand.

VIDEO Proteste violente intr-un oras din Statele Unite dupa ce un politist a impuscat mortal un suspect inarmat

Sambata noaptea, protestatari au aruncat cu pietre, au tras focuri de arma si au incendiat o benzinarie la Milwaukee, in statul american Wisconsin, dupa ce un politist a impuscat mortal un suspect inarmat in timpul unei urmariri care a avut loc dupa o oprire in trafic, relateaza Reuters.

FOTO. Spania: Atac armat intr-un bar din provincia Zaragoza. Doua persoane au fost grav ranite

Doua persoane au fost ranite grav, vineri, in timpul unui atac armat care a avut loc intr-un bar din orasul Aragonia, capitala provinciei spaniole Zaragoza.

Un oras din Corsica interzice costumul de baie burkini, dupa violente intre tineri corsicani si magrebieni pe o plaja

Primarul unui oras din Corsica, insula franceza din Mediterana, a interzis costumele de baie de tip burkini pe plajele localitatii pe care o conduce, dupa violente care au avut loc sambata intre tineri si familii de origine magrebiana, relateaza AFP.

Militantii kurzi au ucis un oficial AKP in sud-estul teritoriului turc

Fortele de securitate turce sustin ca militantii kurzi au ucis sambata un oficial al Partidului Justitie si Dezvoltare AKP) in provincia sud-estica Sirnak, dupa ce l-au rapit cu o zi inainte intr-un punct de securitate de pe o autostrada.

Atac cu masina-capcana in sud-estul Turciei. Trei persoane au murit

Doi politisti turci si un copil au fost ucisi luni intr-un atentat cu masina-capcana comis in apropiere de Diyarbakir, atacul fiind atribuit rebelilor Partidului Muncitorilor din Kurdistan, dupa cum au anuntat responsabili locali citati de agentia Belga.

Exploziile, la ordinea zilei in Turcia. Un oras din sudul tarii, sub asediu

O explozie a avut loc in apropierea orasului turc Diyarbakir, langa o sectie de politie, ptorivit nytimes. com. Mai multe ambulante au fost trimise de urgenta la fata locului. Momentan, nu se.

Atac armat intr-un tren din Elvetia

ACTUALIZARE 13:20 Autoritatile elvetiene afirma ca nu exista indicii ale unui act terorist in cazul atacului din tren Politia elvetiana a declarat duminica ca nu are pana in prezent niciun indiciu care sa arate ca este vorba despre o motivatie terorista in cazul atacului de sambata dintr-un tren care circula in nord-estul Elvetiei, transmite AFP. -------- A fost stare de alerta sambata in Elvetia, dupa ce un barbat inarmat cu un cutit a atacat pasagerii dintr-un tren si a ranit grav cinci persoane. Agresorul este un cetatean elvetian si nu provine din randul imigrantilor, au anuntat autoritatile, potrivit Digi 24.

2.000 de locuri intr-un mall din Bucuresti. Ce se cauta

Centrul comercial Park Lake din estul Capitalei, cea mai asteptata inaugurare de anul acesta pe segmentul de retail, va crea locuri de munca pentru 2. 000 de oameni in cele peste 200 de spatii comerciale care vo.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )