Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTO Ce a facut Simona Halep cu o zi inaintea marii finale pentru a scapa de emotii

Adevărul Adevărul,
FOTO Ce a facut Simona Halep cu o zi inaintea marii finale pentru a scapa de emotii

Finala Roland Garros dintre Simona Halep si Sloane Stephens se joaca azi, de la ora 16. 00, in direct pe EuroSport si Pro TV. continuă pe Adevărul

FOTO Ce a facut Simona Halep dupa calificarea in a treia finala la Roland Garros. Unde a plecat de la arenele de tenis din capitala Frantei

Simona Halep mai are nevoie de o victorie pentru a-si indeplini visul de a castiga primul Gran Slam din cariera ei.

VIDEO Gestul care spune totul: ce a facut Simona Halep dupa meciul cu Angelique Kerber

Simona Halep a depasit rezistenta lui Angelique Kerber si s-a calificat pentru a treia oara in semifinale la Roland Garros.

Ilie Nastase a sunat-o pe Simona Halep. Ce sfat i-a transmis sportivei

Ilie Nastase a declarat, inaintea marii finale dintre Simona Halep si Sloane Stephens, ca nu vede cine o poate bate pe Halep, daca ea joaca la fel ca in meciul cu Muguruza. Dupa meciurile cu Kerber si.

Simona Halep, inaintea marelui meci de la Roland Garros:Am mai pierdut trei finale si nu a murit nimeni!

Simona Halep se afla in fata unei noi incercari de a castiga primul Grand Slam din cariera ei, dupa ce a esuat in precedentele trei tentative de acest gen.

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul.

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO si VIDEO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul.

Simona Halep, in finala Roland Garros. Ilie Nastase: Azi a facut cel mai bun meci al ei

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, in finala turneului de la Roland Garros, joi, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Blanco Spania), cu.

Navratilova o atentioneaza pe Simona Halep si spune ce trebuie sa faca pentru a castiga finala de azi de la Roland Garros

Simona Halep va juca azi, de la ora 16. 00, a treia finala de la Roland Garros, urmand sa o intalneasca pe americanca Sloane Stephens.

Simona Halep s-a calificat in finala la Roland Garros

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, in finala turneului de la Roland Garros, joi, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Blanco Spania), cu 6-1, 6-4.

Simona Halep in finala de la Roland Garros a treia oara in cariera. Adversara: Sloane Stephens

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-4, in prima dintre semifinalele turneului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )