Libnet.ro
UNICEF

09:31

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO)

Antena3 Antena3,
Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul. continuă pe Antena3

Gestul uluitor facut de Simona Halep, dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros (FOTO si VIDEO)

Gest impresionant facut de Simona Halep dupa ce a castigat turneul de la Roland Garros. Dupa ce a fost ajutata sa urce in tribuna, jucatoarea de tenis cu lacrimi in ochi l-a imbratisat pe antrenorul.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

VIDEO Gestul care spune totul: ce a facut Simona Halep dupa meciul cu Angelique Kerber

Simona Halep a depasit rezistenta lui Angelique Kerber si s-a calificat pentru a treia oara in semifinale la Roland Garros.

FOTO Ce a facut Simona Halep dupa calificarea in a treia finala la Roland Garros. Unde a plecat de la arenele de tenis din capitala Frantei

Simona Halep mai are nevoie de o victorie pentru a-si indeplini visul de a castiga primul Gran Slam din cariera ei.

FOTO Ce a facut Simona Halep cu o zi inaintea marii finale pentru a scapa de emotii

Finala Roland Garros dintre Simona Halep si Sloane Stephens se joaca azi, de la ora 16. 00, in direct pe EuroSport si Pro TV.

Simona Halep a castigat French Open

Simona Halep, locul I WTA, a castigat, sambata, turneul de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. in urma acestui succes, primul din cariera la un grand slam, Halep a devenit prima jucatoare romana care castiga un major, dupa Viriginia Ruzici, care s-a impus, in 1978, tot la French Open.

Simona Halep a castigat turneul Roland Garros

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are [].

SIMONA HALEP a castigat ROLAND GARROS! Primul turneu de Mare Slem din cariera romancei

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Aflata la a treia finala in Open-ul Francez, Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire.

SIMONA HALEP a castigat ROLAND GARROS! Primul turneu de Mare Slem din cariera romancei - VIDEO

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Aflata la a treia finala in Open-ul Francez, Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire.

Imnul Romaniei s-a auzit la Roland Garros. Ce a declarat Simona Halep dupa victoria din finala

Simona Halep este noua regina a tenisului! Liderul mondial a castigat si primul Grand Slam al carierei, suprematia ei fiind acum incontestabila.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )