Libnet.ro
UNICEF

05:15

FOTO A fost inaugurat la Timisoaracel mai mare pod din PET-uri din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO A fost inaugurat la Timisoaracel mai mare pod din PET-uri din lume

Cel mai mare pod realizat din PET-uri a fost inaugurat la Timisoara. Cei de la EcoStuff si voluntarii timisoreni au folosit 104. 502 de sticle de plastic. continuă pe Adevărul

FOTO A fost inaugurat la Timisoara cel mai mare pod din PET-uri din lume. Capitala Banatului a bifat o noua premiera mondiala

Cel mai mare pod realizat din PET-uri a fost inaugurat la Timisoara. Cei de la EcoStuff si voluntarii timisoreni au folosit 104. 502 de sticle de plastic.

FOTO Voluntarii timisoreni nu se inghesuie la realizarea celui mai mare pod din PET-uri din lume

Cel mai mare pod realizat din PET-uri se ridica pe Bega, in zona restaurantului Flora. Sunt folosite peste 100. 000 de sticle de plastic.

Cel mai mare pod de PET-uri din lume, construit la Timisoara, e aproape gata. Cum se face omologarea la Cartea Recordurilor

Constructia celui mai mare pod de sticle din plastic este aproape finalizata. Cele mai mari probleme au fost colectarea sticlelor si lipsa voluntarilor. Recordul va fi omologat prin corespondenta, costurile pentru venirea comisiei speciale la Timisoara fiind prea mari.

ArcelorMittal, interesat sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru-cinci grupuri interesate sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa dupa capacitate), Ilva, anunta ministrul italian al Industriei, Federica Guidi.

ArcelorMittal ar putea achizitiona Ilva, cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru sau cinci grupuri interesate de achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, a anuntat, luni, ministrul italian al Industriei, Federica Guidi, transmite Reuters.

FOTO. A inceput cel mai mare festival de dans contemporan din Europa Impulstanz

Timp de o luna, coregrafi celebri si companii de dans internationale vor prezenta, la Viena, cele mai noi productii, in cadrul celui mai mare festival de dans contemporan din Europa Impulstanz.

Cel mai mare speciment de insecta acvatica a fost gasit in China

Cea mai mare insecta acvatica zburatoare a fost descoperita in China, in provincia Sichuan, anunta CNN. Potrivit expertilor de la Muzeul Insectelor din China de Vest, descoperirea a fost facuta de localnici.

Scandal intre cel mai mare actionar si conducerea Bucur Obor

Actionarul Laurentiu Postovaru: Actualul Consiliu de Administratie nu vrea sa tina AGA, comportandu-se ilegal si abuziv * Consiliul de Administratie spune ca nu poate tine AGA din cauza unei decizii in instanta care repune in drept fostii actionari, furati de actiunile BUCU, in urma cu 16 ani * Decizia instantei, imposibil de pus in practica * Ultima AGA s-a tinut in aprilie 2013 Compania Bucur Obor BUCU) se gaseste, din nou, in mijlocul unui scandal, de data aceasta intre conducere, prin Gelu Manea, presedintele Consiliului de Administratie, si cel mai mare actionar Laurentiu Postovaru, dupa ce, in urma cu 16 ani a fost scena furturilor de actiuni, de pe piata de capital.

Masa monetara in sens larg, cu 5,3% mai mare decat anul trecut

Masa monetara in sens larg M3) a inregistrat, la sfarsitul lunii iunie, un sold de 239. 791,5 milioane lei, cu 0,4% mai mic decat in mai, dar cu 5,3% mai mare decat in iunie 2013 4,6% in termeni reali), a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei BNR).

Casa Alba cere Israelului sa depuna un efort mai mare pentru a proteja populatia civila din Fasia Gaza

Administratia de la Casa Alba a cerut luni Israelulului sa depuna un efort mai mare pentru a proteja populatia civila din Fasia Gaza, in contextul in care operatiunea israeliana s-a soldat cu peste 570 de morti in aceast teritoriu, majoritatea civili, informeaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )