Libnet.ro
UNICEF

07:45

ArcelorMittal, interesat sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ArcelorMittal, interesat sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru-cinci grupuri interesate sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa dupa capacitate), Ilva, anunta ministrul italian al Industriei, Federica Guidi. continuă pe Ziarul Bursa

ArcelorMittal ar putea achizitiona Ilva, cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru sau cinci grupuri interesate de achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, a anuntat, luni, ministrul italian al Industriei, Federica Guidi, transmite Reuters.

Clipul zilei: Cea mai mica tara din lume

Totul despre cea mai mica tara din lume.

ADMITERE FACULTATE 2014 Universitatile care au cea mai mare concurenta. Examenele incep luni

Eliminarea examenului la ASE aproape a triplat numarul de candidati inscrisi, in timp ce universitatile cu traditie, inclusiv Medicina, au avut parte de scaderi la inscrierile din 2014. Mare parte din facultatile care selecteaza studentii pe baza de examen intra in saptamana de foc, altele au inceput chiar din weekend.

FOTO. Peste 5 candidati pe loc, la facultatile Academiei de Politie. Cea mai mare concurenta, la specialitatea Jandarmi

Concurenta acerba, anul acesta pentru locurile scoase la concurs de Academia de Politie. Aproape 3. 000 de candidati s-au inscris pe 603 locuri. Peste 800 de concurenti sunt fete, anunta Ministerul de Interne.

TITULARIZARE 2014 Peste 1.100 de persoane vor sa fie profesori titulari in judetul Cluj. Cea mai mare concurenta este la Engleza: 74 pe un loc

Luni, 21 iulie, proba scrisa a examenului de Titulatizare a fost sustinut, in judetul Cluj, de catre 1. 174 de candidati. Acestia concureza pentru 71 de posture titularizabile. De la examen au absentat 180 de persoane, desi si-au exprimat in scris intentia de a participa la acest examen.

FOTO A fost inaugurat la Timisoaracel mai mare pod din PET-uri din lume

Cel mai mare pod realizat din PET-uri a fost inaugurat la Timisoara. Cei de la EcoStuff si voluntarii timisoreni au folosit 104. 502 de sticle de plastic.

FOTO A fost inaugurat la Timisoara cel mai mare pod din PET-uri din lume. Capitala Banatului a bifat o noua premiera mondiala

Cel mai mare pod realizat din PET-uri a fost inaugurat la Timisoara. Cei de la EcoStuff si voluntarii timisoreni au folosit 104. 502 de sticle de plastic.

FOTO Voluntarii timisoreni nu se inghesuie la realizarea celui mai mare pod din PET-uri din lume

Cel mai mare pod realizat din PET-uri se ridica pe Bega, in zona restaurantului Flora. Sunt folosite peste 100. 000 de sticle de plastic.

MJ Maillis, cea mai performanta actiune de pe BVB

Actiunile MJ Maillis MJM) au marcat cea mai mare crestere de pe Bursa de Valori Bucuresti, in perioa and not;da 17 iunie-17 iulie 2014, de 51,85%, potrivit calculelor ziarului BURSA.

Cel mai mare speciment de insecta acvatica a fost gasit in China

Cea mai mare insecta acvatica zburatoare a fost descoperita in China, in provincia Sichuan, anunta CNN. Potrivit expertilor de la Muzeul Insectelor din China de Vest, descoperirea a fost facuta de localnici.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )