Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cel mai mare speciment de insecta acvatica a fost gasit in China

Antena3 Antena3,
Cel mai mare speciment de insecta acvatica a fost gasit in China

Cea mai mare insecta acvatica zburatoare a fost descoperita in China, in provincia Sichuan, anunta CNN. Potrivit expertilor de la Muzeul Insectelor din China de Vest, descoperirea a fost facuta de localnici. continuă pe Antena3

Scandal intre cel mai mare actionar si conducerea Bucur Obor

Actionarul Laurentiu Postovaru: Actualul Consiliu de Administratie nu vrea sa tina AGA, comportandu-se ilegal si abuziv * Consiliul de Administratie spune ca nu poate tine AGA din cauza unei decizii in instanta care repune in drept fostii actionari, furati de actiunile BUCU, in urma cu 16 ani * Decizia instantei, imposibil de pus in practica * Ultima AGA s-a tinut in aprilie 2013 Compania Bucur Obor BUCU) se gaseste, din nou, in mijlocul unui scandal, de data aceasta intre conducere, prin Gelu Manea, presedintele Consiliului de Administratie, si cel mai mare actionar Laurentiu Postovaru, dupa ce, in urma cu 16 ani a fost scena furturilor de actiuni, de pe piata de capital.

Cel mai mare pod de PET-uri din lume, construit la Timisoara, e aproape gata. Cum se face omologarea la Cartea Recordurilor

Constructia celui mai mare pod de sticle din plastic este aproape finalizata. Cele mai mari probleme au fost colectarea sticlelor si lipsa voluntarilor. Recordul va fi omologat prin corespondenta, costurile pentru venirea comisiei speciale la Timisoara fiind prea mari.

FOTO. A inceput cel mai mare festival de dans contemporan din Europa Impulstanz

Timp de o luna, coregrafi celebri si companii de dans internationale vor prezenta, la Viena, cele mai noi productii, in cadrul celui mai mare festival de dans contemporan din Europa Impulstanz.

Curs BNR: Euro a ajuns la cel mai mare nivel al lunii iulie - 4,4488 lei

Euro a inceput saptamana in forta, potrivit cursului de schimb anuntat de BNR luni, ajungand la 4,4488 lei. Aceasta este cea mai mare valoare inregistrata de euro in cursul lunii iulie, euro apreciindu-se cu.

Euro, la cel mai mare nivel al lunii iulie: 4,4488 lei

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a inceput saptamana in forta. Euro s-a apreciat cu 0,78 de bani si a juns la valoarea de 4,4488 lei, cea mai mare inregistrata in cursul lunii iulie, dupa ce vineri a scazut usor, cu 0,13 bani.

FOTO A fost inaugurat la Timisoara cel mai mare pod din PET-uri din lume. Capitala Banatului a bifat o noua premiera mondiala

Cel mai mare pod realizat din PET-uri a fost inaugurat la Timisoara. Cei de la EcoStuff si voluntarii timisoreni au folosit 104. 502 de sticle de plastic.

Teodorovici: Transporturile, cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care tara noastra risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, ieri, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, citat de sursele de presa.

Eugen Teodorovici: Transporturile - cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care Romania risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, luni, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. El a sustinut, insa, ca Romania poate ajunge la o rata de absorbtie de 80% din totalul fondurilor structurale si de coeziune.

FOTO A fost inaugurat la Timisoaracel mai mare pod din PET-uri din lume

Cel mai mare pod realizat din PET-uri a fost inaugurat la Timisoara. Cei de la EcoStuff si voluntarii timisoreni au folosit 104. 502 de sticle de plastic.

Elefantul, cel mai performant nas dintre toate animalele

Genomul elefantului african contine peste 20. 000 de gene asociate cu receptorii olfactivi, cel mai mare numar din regnul animal. Asta inseamna ca elefantul dispune de un miros de cinci ori mai dezvoltat decat cel al omului, de doua ori mai performant decat cel al cainelui, iar pahidermele il intrec in acest domeniu pe precedentul detinator al recordului din regnul animal, sobolanul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )