Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ebola, cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani

România Liberă România Liberă,
Ebola, cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani

Epidemia de Ebola este cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani, potrivit presedintilor Barack Obama si Francois Hollande, cancelarului Angela Merkel si premierilor Matteo Renzi si David Cameron, a anuntat un purtator de cuvant al premierului britanic. continuă pe România Liberă

Lideri occidentali: Epidemia de Ebola este cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani

Presedintii Barack Obama si Francois Hollande, cancelarul Angela Merkel si premierii Matteo Renzi si David Cameron au calificat miercuri virusul Ebola ca fiind cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani, a anuntat un purtator de cuvant al premierului britanic, citat de AFP.

Cei mai puternici oameni ai lumii, verdict alarmant: Ebola, cea mai grava urgenta medicala din ultimii ani

Presedintii Barack Obama si Francois Hollande, cancelarul Angela Merkel si premierii Matteo Renzi si David Cameron au calificat miercuri virusul Ebola ca fiind cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani,.

Cei mai puternici oameni ai lumii, verdict alarmant: Ebola, cea mai grava urgenta medicala din ultimii ani

Presedintii Barack Obama si Francois Hollande, cancelarul Angela Merkel si premierii Matteo Renzi si David Cameron au calificat miercuri virusul Ebola ca fiind cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani,.

Marea Britanie se asteapta la cea mai mare recolta de grau din ultimii sase ani

Cantitatea de grau recoltata in acest an, in Marea Britanie, ar urma sa creasca cu 39% comparativ cu 2013, pana la 16,621 milioane tone, cea mai ridicata valoare din ultimii sase ani, a anuntat vineri Ministerul Agriculturii si Mediului din Marea Britanie, transmite Reuters.

increderea investitorilor germani, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Increderea investitorilor germani a scazut, luna aceasta, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, semn ca economia tarii are probleme.

Apetitul pentru tranzactii atinge cel mai inalt nivel din ultimii ani si indica o revenire la nivelul din 2006

Conform celui de-al unsprezecelea studiu bi-anual EY, Global Capital Confidence Barometer, 40% dintre companii intentioneaza sa faca achizitii in urmatoarele 12 luni - cel mai mare procent din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

EY: Apetitul pentru fuziuni si achizitii, la cel mai inalt nivel din ultimii ani

Circa 40% dintre companii intentioneaza sa faca achizitii in urmatoarele 12 luni cel mai mare procent din ultimii trei ani, conform celui de-al unsprezecelea studiu bi-anual EY, Global Capital Confidence Barometer. Studiul are la baza un sondaj.

iPad Air 2, cea mai subtire tableta din istorie, a fost lansata

IPad Air 2 a fost lansat oficial pe 16 octombrie. Tableta este cea mai buna din portofoliul Apple si, probabil, cea mai buna tableta de pe piata la ora actuala. iPad Air 2 este cu 0,8 mm mai subtire fata de iPhone 6. Designul este la fel ca cel al tabletei de anul trecut, dar iPad Air este cea mai subtire tableta din lume, avand o grosime de 6,1 mm. Procesorul este unul de tip A8x, cu arhitectura de 64 [].

FOTO iPad Air 2 este cea mai subtire tableta din lume

Apple a lansat in aceasta seara iPad Air 2, cea mai buna tableta din istoria companiei americane. Este o incercare de a ramane lider pe aceasta piata.

CNN o compara pe Larisa Iordache cu cea mai buna gimnasta a lumii all-time

Cea mai buna gimnasta romanca a momentului, Larisa Iordache a fost protagonista unui reportaj realizat de celebra televiziune CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )