Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO Jennifer Lopez, data in judecata din cauza unei fotografii cu logodnicul: suma uriasa ceruta ca despagubire

Adevărul Adevărul,
FOTO Jennifer Lopez, data in judecata din cauza unei fotografii cu logodnicul: suma uriasa ceruta ca despagubire

Actrita si cantareata Jennifer Lopez 50 de ani) a fost data in judecata din cauza unei fotografii si risca sa plateasca daune uriase. continuă pe Adevărul

Ce avere are Jennifer Lopez. Numai locuinta ei valoreaza 15,3 milioane de dolari

Jennifer Lopez, cantareata americana, celebra pentru infatisarea sa, care nu se raporteaza la varsta, a adunat de-a lungul anilor o avere impresionanta. Numai locuinta ei valoreaza 15,3 milioane de dolari. Ce avere are Jennifer Lopez? Jennifer Lopez 50 de ani), este o celebra cantareata americana, care si-a facut loc si in lumea reflectoarelor, jucand in .

Sylvinho a fost demis de Olympique Lyon din cauza rezultatelor slabe

Olympique Lyon, grupare la care evolueaza portarul Ciprian Tatarusanu, l-a dat afara pe antrenorul brazilian Sylvinho, din cauza reuzltatelor slabe inregistrate in Ligue 1, informeaza lequipe. fr.

Caru cu vedete: Iata fata reala a divelor de la Hollywood! Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow si Cameron Diaz, fara pic de machiaj; Sotia lui Ilie Nastase a parasit domiciliul conjugal. Ce se intampla cu cei doi

Florin Pastrama a fost batut. Sotul lui Brigitte are capul spart. Florin Pastrama a fost batut cu bestialitate in plina strada. Lucruri nestiute din viata lui Renee Zellweger. Actrita revine in fata camerelor, dupa o pauza de 6 ani. ani. Renee Zellweger a revenit recent in fata camerelor cu rolul lui.

Tragedie la Suceava, din cauza infrastructurii PRECARE: Un pod s-a PRABUSIT, in momentul traversarii unei basculante (FOTO)

Infrastructura precara din tara noastra face victime. Un pod s-a prabusit la Suceava, in momentul traversarii unei basculante, informeaza newsbucovina. ro. Soferul a ajuns la spital, iar autovehiculul este.

Sfarsit tragic pentru un tanar de 22 de ani! A murit intr-un accident ingrozitor din cauza vitezei

Un tanar de 22 de ani din Tulcea si-a pierdut viata in urma unui accident grav. Incidentul s-a petrecut in dimineata zilei de 7 octombrie, in timp ce conducea un autoturism pe DC 77 Panduru-Baia), in.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )