Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO Justin Bieber risca pedeapsa cu inchisoare dupa ce a vandalizat peretele unui hotel din Rio de Janeiro

Adevărul Adevărul,
FOTO Justin Bieber risca pedeapsa cu inchisoare dupa ce a vandalizat peretele unui hotel din Rio de Janeiro

Justin Bieber risca pedeapsa cu inchisoare in Brazilia dupa ce a fost surprins in timp ce desena un graffiti pe peretele unui hotel important din Rio de Janeiro, la ora 3 dimineata. in Brazilia, graffiti-ul este considerat un act de vandalism, iar politia are dreptul sa inceapa o ancheta pentru a verifica faptele. continuă pe Adevărul

VIDEO Justin Bieber, iesire furioasa de pe scena, dupa ce a fost lovit cu o sticla

La doar o zi dupa ce a fost surprins furisandu-se afara dintr-un bordel din Rio de Janeiro, Justin Bieber a parasit scena in timpul concertului din Sao Paulo, dupa ce a fost lovit cu o sticla.

Justin Bieber, prins la un bordel din Brazilia: Cantaretul a luat doua fete la hotelul unde era cazat (FOTO)

Cu ocazia unui concert pe care l-a sustinut in Brazilia, Justin Bieber a decis sa-si ofere un mic rasfat la un bordel din Rio de Janeiro. Cantaretul a fost surprins in timp ce iesea din sediul bordelului.

Justin Bieber, asta faci tu in preajma femeilor? (Video)

Probleme pentru Justin Bieber dupa ce s-a distrat pe rupte in Brazilia. Politia din tara cafelei.

Justin Bieber, lovit in timpul unui concert in Brazilia: Cantaretul a plecat de pe scena (VIDEO)

Fanii lui Justin Bieber au ramas dezamagiti in urma unui concert din Brazilia, dupa ce cantaretul a plecat nervos de pe scena, dupa ce cineva din public a aruncat cu o sticla in el, relateaza The Telegraph.

HOT! Justin Bieber prezinta noua piesa din cadrul seriei Music Mondays Bad Day!

Avem parte de un nou inceput de saptamana, dar si de o noua piesa marca Justin Bieber. Noul single promotional din cadrul seriei Music Mondays se intituleaza Bad Day si este lansata oficial astazi, patru noiembrie. Bad Day se evidentiaza prin sound-urile de chitara acustica, Justin Bieber vorbind in noua sa piesa despre durere si .

VIDEO! Justin Bieber, filmat de o prostituata in Brazilia!

Justin Bieber se afla in turneu prin Brazilia in aceste zile si a facut furori prin vizitele lui repetate la bordeluri si petrecerile salbatice la care au luat parte chiar si 30 de fete. Iata ca una dintre fetele cu care Bieber si-a petrecut noaptea a reusit sa strecoare in camera un telefon mobil cu care l-a filmat pe starul pop. Aceasta a primit de la Bieber sute de dolari recompense pentru serviciile ei.

Justin Bieber, filmat in timp ce dormea de o fata din Brazilia (VIDEO)

Justin Bieber si-a facut de cap in Brazilia, acolo unde a sustinut recent un concert. Cantaretul a fost surprins in timp ce iesea de la un bordel din Rio de Janeiro, de unde a luat si doua fete pentru a-i.

Justin Bieber infiinteaza o retea de socializare dedicata adolescentilor: Investitia se ridica la 1.1 milioane de dolari

Cantaretul canadian Justin Bieber a investit 1. 1 milioane de dolari in ceea ce va fi urmatoarea retea de socializare de succes dedicata adolescentilor. Aplicatia, care poarta numele de Shots of Me, ar urma sa.

Katy Perry a devenit personalitatea cea mai urmarita pe Twitter, depasindu-l pe Justin Bieber

Cantareata Katy Perry l-a surclasat pe Justin Bieber in randul fanilor de pe Twitter, devenind cea mai urmarita personalitate de platforma de microblogging. Cu peste 46,4 milioane de followeri, Katy Perry a.

Justin Bieber si-a stricat de tot imaginea. Afla ce a facut starul

Se indeparteaza tot mai mult de imaginea cuminte cu care a debutat. Justin Bieber este din nou subiectul.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )