Libnet.ro
UNICEF

19:45

HOT! Justin Bieber prezinta noua piesa din cadrul seriei Music Mondays Bad Day!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Bieber prezinta noua piesa din cadrul seriei Music Mondays Bad Day!

Avem parte de un nou inceput de saptamana, dar si de o noua piesa marca Justin Bieber. Noul single promotional din cadrul seriei Music Mondays se intituleaza Bad Day si este lansata oficial astazi, patru noiembrie. Bad Day se evidentiaza prin sound-urile de chitara acustica, Justin Bieber vorbind in noua sa piesa despre durere si . continuă pe Devorator Monden

New artist: Jai Waetford, sustinut si apreciat de Justin Bieber! Asculta aici piesa de debut a pustiului Your Eyes!

Justin Bieber ne face cunostinta cu un posibil viitor heartbreaker pe nume Jai Waetford. Noul artist este un pusti de doar 14 ani care a participat la concursul X Factor Australia si a ajuns pana in finala, dar nu a avut norocul sa castige, onoarea revenindu-i concurentei Dami In. Dupa ce a urmarit pe internet .

HOT! Lady Gaga prezinta o noua piesa de pe Artpop! Asculta aici trackul Dope!

Lady Gaga prezinta Dope, cunoscuta initial sub titlul I Wanna Be With You, track ce reprezinta cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Noul single promotional a fost produs de legendarul Rick Rubin si compus de Lady Gaga insasi .

Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu o noua piesa Bad Day!

Luni, patru noiembrie, artistul canadian ne va face cunostinta cu cel de-al cincilea single promotional din cadrul seriei Music Mondays, intitulat Bad Day. Piesa va fi lansata pe iTunes in aceeasi zi. Concomitent, Justin Bieber a dezvaluit si coperta piesei Bad Day in centrul careia este infatisat un nou simbol, asa cum ne-am obisnuit. Simbolul .

HOT! Cher Lloyd a interpretat live in premiera o noua piesa de pe viitorul album Goodnight!

Noul track, despre care inca nu se stie daca are sanse sa fie lansat ca single oficial, a fost interpretat live in versiune acustica in cadrul unei sesiuni a site-ului billboard. com. Goodnight va fi inclusa pe cel de-al doilea album din cariera lui Cher Lloyd, intitulat Sorry Im Late, care este asteptat sa se lanseze .

HOT! Lady Gaga prezinta coperta creepy a single-ului promotional Dope!

Dope, cunoscut initial sub titlul I Wanna Be With You, este cel de-al doilea single promotional extras de pe viitorul album al artistei, ARTPOP, dupa piesa Venus lansata in urma cu aproximativ o saptamana. Dope va fi disponibil la 12:01 AM ora locala pe patru noiembrie. Este ultima piesa dezvaluita inainte de lansarea lui ARTPOP .

HOT! Eminem a dezvaluit un fragment dintr-o noua piesa Dont Front feat. Buckshot!

Trebuie sa precizam mai intai faptul ca piesa Dont Front nu e inclusa pe editia standard a albumului The Marshall Mathers LP 2. Fanii lui Eminem care isi vor achizitiona online atat jocul Call Of Duty: Ghosts, cat si noul material al rapperului, vor avea acces la acest bonus track. Compusa in stilul anilor 90, .

HOT! Lil Kim revine si lanseaza o noua piesa Dead Gal Walking!

Excentrica rapperita nu putea sarbatori mai bine Halloweenul decat prezentandu-le fanilor sai primul single extras de pe viitorul sau mixtape, intitulat Hard Core 2K13, care va fi lansat pe 29 noiembrie. Dead Gal Walking este o piesa cu iz dancehall, avand un titlu in ton cu sarbatoarea care tocmai a trecut. We live by the .

Justin Bieber, prins la un bordel din Brazilia: Cantaretul a luat doua fete la hotelul unde era cazat (FOTO)

Cu ocazia unui concert pe care l-a sustinut in Brazilia, Justin Bieber a decis sa-si ofere un mic rasfat la un bordel din Rio de Janeiro. Cantaretul a fost surprins in timp ce iesea din sediul bordelului.

Katy Perry a devenit personalitatea cea mai urmarita pe Twitter, depasindu-l pe Justin Bieber

Cantareata Katy Perry l-a surclasat pe Justin Bieber in randul fanilor de pe Twitter, devenind cea mai urmarita personalitate de platforma de microblogging. Cu peste 46,4 milioane de followeri, Katy Perry a.

Justin Bieber, lovit in timpul unui concert in Brazilia: Cantaretul a plecat de pe scena (VIDEO)

Fanii lui Justin Bieber au ramas dezamagiti in urma unui concert din Brazilia, dupa ce cantaretul a plecat nervos de pe scena, dupa ce cineva din public a aruncat cu o sticla in el, relateaza The Telegraph.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )