Libnet.ro
UNICEF

15:45

Katy Perry a devenit personalitatea cea mai urmarita pe Twitter, depasindu-l pe Justin Bieber

B1 B1,
Katy Perry a devenit personalitatea cea mai urmarita pe Twitter, depasindu-l pe Justin Bieber

Cantareata Katy Perry l-a surclasat pe Justin Bieber in randul fanilor de pe Twitter, devenind cea mai urmarita personalitate de platforma de microblogging. Cu peste 46,4 milioane de followeri, Katy Perry a. continuă pe B1

Katy Perry pare desprinsa din povesti pe coperta single-ului Unconditionally!

Frumoasa cantareata americana a dezvaluit in urma cu cateva ore coperta oficiala a celui de-al doilea single extras de pe albumul Prism, material lansat de Katy Perry pe 22 octombrie. Unconditionally beneficiaza pana in prezent doar de un lyric video. Katy Perry apare pe coperta single-ului Unconditionally purtand o rochie de culoarea pielii si stand .

One Direction si Katy Perry au cantat live la show-ul japonez Music Station! Vezi aici momentele artistilor!

Pe 1 noiembrie formatia britanica si cantareata americana au facut deliciul fanilor lor din Japonia acceptand invitatia de a aparea si canta live in cadrul celui mai celebru program de muzica din tara, intitulat Music Station. One Direction au interpretat live hitul Best Song Ever, baietii aflandu-se in Japonia cu ocazia turneului Take Me Home .

Katy Perry: Mick Jagger mi-a facut avansuri atunci cand aveam 18 ani

Celebra cantareata Katy Perry 29 de ani) spune, intr-un interviu acordat recent unui post de radio din Australia, ca Mick Jagger 70 de ani) s-a dat la ea pe vremea cand era adolescenta, scrie Huffington Post.

VIDEO/FOTOGALERIE Primele impresii de la volanul Dacia Duster facelift. Cea mai buna Dacia creata vreodata

SUV-ul Dacia Duster s-a maturizat repede si frumos, asemenea unui student dintr-o tara saraca plecat sa studieze in Occident. Acum este mai bine echipat, designul a devenit un pic mai cizelat, a primit chiar si o inima noua 1. 2 TCe de 125 Cai Putere si toate trasaturile pentru care a devenit cunoscut si apreciat au ramas nealterate. Am mers in Provence, Franta, pentru a vedea cum se comporta versiunea restilizata a Dacia Duster si iata, deci, primele impresii.

Leul romanesc, regele valutelor din Europa. Moneda nationala este cea mai PERFORMANTA din UE

Romanii nu domina topurile europene la capitolul nivel de trai, dar, in schimb, leul da clasa multor valute din Europa. Dupa primele 10 luni ale anului, leul a devenit cea mai performanta moneda din Uniunea.

Vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimul SECOL? Ce se va intampla in luna decembrie

Meteorologii rusi, care au studiat evenimentele ce tin de vremea de pe continentul european, ne-au dat o veste care ne-a inghetat: vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani. Dupa zarva.

De 20 de ani la Arad se organizeaza cea mai importanta expozitie medicala din Romania Ar Medica

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 7-9 noiembrie, la Complexul Expozitional - Expo Arad, cea mai importanta expozitie medicala din Romania - AR-Medica.

Leul este cea mai performanta moneda din UE

La finalul primelor zece luni ale anului, leul este cea mai performanta moneda din UE, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata Euro comparativ cu cotatia din ianuarie, a declarat Silviu Pojar, manager de vanzari al casei de brokeraj Noble.

Topul personalitatilor medicale in care romanii au cea mai mare incredere

Romanii o plaseaza pe Dr. Oana Cuzino pe prima pozitie intre personalitatile medicale in care au cea mai mare incredere, cu un procent de 27%, potrivit unui studiu realizat in octombrie de Exact Cercetare si Consultanta, in colaborare cu Link Resource.

Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana dupa primele 10 luni ale acestui an

Leul a ramas dupa primele 10 luni ale acestui an cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata euro comparativ cu cotatia din ianuarie, conform unei analize a Casei de brokeraj Noble Securities.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )