Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO Labirinturi inedite: cele mai frumoase locuri in care sa te pierzi

Adevărul Adevărul,
FOTO Labirinturi inedite: cele mai frumoase locuri in care sa te pierzi

Publicatia Huffington Post a alcatuit un top al celor mai frumoase, elaborate sau interesante labirinturi din lume, locuri care se pot transforma in ascunzisuri pentru indragostiti sau in locuri de joaca perfecte. continuă pe Adevărul

SLIDE FOTO Simona Halep, langa cele mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici

Sanii mai mici sunt pentru cunoscatori si nu au fost niciodata un minus pentru frumusetea feminina. Din contra. Ziarul german Bild a realizat, pe langa articolul scris miercuri despre Simona Halep, o galerie foto a celor mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici din toata lumea, in care o include si pe romanca. Iata imaginile.

Cele mai SOCANTE dovezi care arata ca Bashar al Assad merita sa fie acuzat de crime de razboi

Un fotograf militar a realizat in Siria peste 50. 000 de fotografii cutremuratoare care arata ca Bashar al Assad a comandat asasinarea si torturarea a peste 11. 000 de detinuti. Imaginile socante arata cadavrele.

VIDEO Cele mai frumoase goluri ale weekendului: un calcai, o bicicleta si o cursa de la jumatatea terenului

Graziano Pelle Feyenoord), Lucas Ocampos AS Monaco) si Ciro Immobile Torino) sunt perfomereii weekendului trecut, cei trei marcand trei goluri de exceptie.

Cele mai SOCANTE dovezi care arata ca Bashar al Assad merita sa fie acuzat de crime de razboi

Un raport formulat de trei procurori afirma ca exista dovezi clare ca Siria a torturat si executat aproximativ 11. 000 de detinuti, de la inceputul conflictului, scrie.

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

Cele mai bune si cele mai proaste sisteme de invatamant din lume.

Romania se afla pe un prea putin onorant loc 6 intr-un clasament al tarilor cu cele mai slabe rezultate scolare ale elevilor si cu cei mai nefericiti elevi, potrivit unui studiu comparativ realizat de buzzfeed. com. Comparatia se bazeaza pe un studiu efectuat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica in 65 de tari. Gradul de fericire al elevilor este un indice care rezulta din gradul de acord sau dezacord cu afirmatia ma simt fericit la scoala. Scorurile la teste combina .

Unul dintre cele mai mari patinoare din lume se deschide in ianuarie in Viena.

Ca in fiecare an, in fata Primariei din Viena, se deschide un imens patinoar de peste 7. 000 mp de gheata. Este unul dintre cele mai mari patinoare mobile din lume si constituie de ani buni un punct fix in calendarul de evenimente din Viena. Succesul patinoarului nu se bazeaza doar pe dimensiunea suprafetei de gheata, care comparativ cu 1996 s-a marit de aproape patru ori, ci si pe continua dezvoltare si crestere a standardelor in ceea ce priveste tehnica, confortul, serviciile si oferta .

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB / investitorii vor ezita sa vina in Romania daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher. Oficialul american a reiterat preocuparile pentru respectarea statului de drept si a amintit vizita de acum doua saptamani a emisarului Victoria Nuland, spunind ca investitorii vor ezita sa vina in Romania, iar cei care se afla deja aici nu isi vor extinde investitiile daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent. Butcher a criticat si Executivul pentru lipsa de transparenta, spunand ca firmele care isi desfasoara activitatea in Romania au aflat ca aici nimic nu e sigur nici in ce priveste fiscalitatea.

Business report: Plata TVA la incasare sau cum o masura dorita de firme s-a intors impotriva lor; O companie aeriana din Romania e in top cinci mondial al operatorilor low-cost cu cele mai vechi avioane; Cum scapi de repartitoare

Bancile tin comisioanele la maxime istorice. Care dintre ele sunt cele mai scumpe. Doar doua banci din primele 17 din sistem au crescut comisioanele la carduri si conturi curente in ultima jumatate de an. Neimpozitarea gazelor exportate a adus pierderi Romaniei de circa 4,4 milioane euro. La 1 an de la intrarea in vigoare a Ordonantei Guvernului 7/2013 privind supraimpozitarea veniturilor suplimentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )