Libnet.ro
UNICEF

16:00

SLIDE FOTO Simona Halep, langa cele mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici

Online Sport Online Sport,
SLIDE FOTO Simona Halep, langa cele mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici

Sanii mai mici sunt pentru cunoscatori si nu au fost niciodata un minus pentru frumusetea feminina. Din contra. Ziarul german Bild a realizat, pe langa articolul scris miercuri despre Simona Halep, o galerie foto a celor mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici din toata lumea, in care o include si pe romanca. Iata imaginile. continuă pe Online Sport

FOTO Cinema Colours 3D. Cele mai noi filme pentru cinefilii din Alba Iulia

Alba Iulia va avea pana cel mai tarziu la sfarsitul lunii martie primul cinema 3D. Orasul se aliniaza, astfel, la ultimele tendinte in materie de vizionare de filme. Denumit Colours Cinema Alba Iulia, noul cinema va avea doua sali si este amenjat in incinta Alba Mall.

VIDEO Cele mai frumoase goluri ale weekendului: un calcai, o bicicleta si o cursa de la jumatatea terenului

Graziano Pelle Feyenoord), Lucas Ocampos AS Monaco) si Ciro Immobile Torino) sunt perfomereii weekendului trecut, cei trei marcand trei goluri de exceptie.

FOTO Victorie istorica la Australian Open: Simona Halep a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovici

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep s-a impus, luni dimineata, in fata sarboaicei Jelena Jankovici, numarul opt mondial, cu scorul final 6-4, 2-6, 6-0 in cadrul optimilor de finala de la Australian Open. Romanca merge astfel in sferturile de finala, printre primele opt jucatoare de la Melbourne.

VIDEO Interviu Simona Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic

Apasati aici pentru a vedea interviul acordat de Simona Halep pentru site-ul oficial al turneului Australian Open. Ascultati in limba engleza gandurile Simonei Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic si cum va pregati meciul urmator cu Dominika Cibulkova. Halep s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open, cea mai buna performanta a sa intr-un turneu de Mare Slem.

Simona Halep si-a egalat cea mai buna performanta a carierei.

Punct ochit, punct lovit pentru Simona Halep la Melbourne. Constanteanca sa calificat intre primele 16 jucatoare ale turneului si are locul 10 WTA la varful degetelor, doar o inlantuire incredibila de conicidente putand s-o arunce inapoi afara din acest top. Luni dimineata, Simona joaca impotriva Jelenei Jankovic pentru un loc in sferturi si pentru un vis, Serena Williams, probabil singura jucatoare din lume in fata careia romanca are un complex, fiind eliminata duminica. Meciul de .

Ponta o felicita pe Simona Halep: Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci!.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, pe Facebook, pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Australian Open. Citeste si: Simona Halep, in sferturi la Australian Open! Simona Halep merge in sferturile de finala de la Australian Open! Felicitari pentru parcursul de pana acum! Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci, cu Dominika Cibulkova!, scrie Ponta luni pe contul sau de Facebook. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep N.

Premiera reusita de Simona Halep la Australian Open. De ce urmeaza cel mai greu meci pentru romanca

Simona Halep s-a calificat fara probleme in aceasta dimineata in optimile turneului de Mare Slem de la Australian Open, cea mai buna performanta din cariera sa la Melbourne, dar urmatorul pas este un dificil. Va da peste Jelena Jankovici, locul 8 mondial, si un fost antrenor.

Simona Halep, sigura de urcarea pe locul 10 al ierarhiei WTA

Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar putea ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care va trece de Dominika Cibulkova. Meciul dintre Simona si Cibulkova se va disputa in noaptea de miercuri, de la ora 02:00. Invingatoarea din acest meci se va intalni in semifinale cu Victoria Azarenka sau Agnieszka Radwanska.

Simona Halep: Este o victorie mare, trebuie sa ma bucur de fiecare meci

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului de Grand Slam de la Australian Open, jucatoare din Romania trecand de Jelena Jankovic, fost lider mondial. Este o victorie mare, trebuie sa ma bucur de fiecare meci, a precizat Halep.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open

Simona Halep, cap de serie numarul 11, s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, potrivit site-ului oficial al competitiei. Halep a reusit calificarea dupa ce a invins-o in optimi pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )