Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO Legenda celui mai batran stejar din sud-estul Europei, plantat dupa marea invazie tatara, la umbra caruia s-a odihnit Stefan cel Mare

Adevărul Adevărul,
FOTO Legenda celui mai batran stejar din sud-estul Europei, plantat dupa marea invazie tatara, la umbra caruia s-a odihnit Stefan cel Mare

Legenda spune ca stejarul secular din Cajvana, batran de peste 800 de ani, a fost plantat dupa ce satul a fost nimicit in timpul marii invazii tatare din 1241. Batranii povestesc ca insusi Stefan cel Mare s-a odihnit la umbra stejarului si tot atunci a dat numele localitatii Cajvana. continuă pe Adevărul

Bilantul celui mai violent taifun din istorie: cate victime a facut Haiyan

Bilantul unuia dintre cele mai violente taifunuri care a afectat uscatul s-a agravat brusc, duminica, autoritatile filipineze evocand de acum peste 10. 000 de morti si 2. 000 de disparuti, ceea ce face din Haiyan catastrofa naturala cu cele mai multe.

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est privind sistemul de taxare si prestatia politicienilor

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in ceea ce priveste sistemul de taxare si prestatia politicienilor, avand o marja foarte redusa de toleranta la noi cresteri de taxe, potrivit unui studiu Daedalus realizat inainte de anuntarea noilor masuri fiscale.

Romanii, campionii din sud-estul Europei la NEMULTUMIRI cu privire la taxe si politicieni.

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in ceea ce priveste sistemul de taxare si prestatia politicienilor, transmite Mediafax. Marja de toleranta fata de noi cresteri de taxe este foarte redusa in cazul romanilor, potrivit unui studiu Daedalus, realizat inainte de anuntarea noilor masuri fiscale. Doar unul din zece romani se declara multumit sau foarte multumit de sistemul de taxare 10,5%) sau de politicieni 8,2%). Nemultumirea fata de aceste doua aspecte .

Romanii, printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est privind taxele si politicienii

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in ceea ce priveste sistemul de taxare si prestatia politicienilor, avand o marja foarte redusa de toleranta la noi cresteri de.

Ei ne-au facut sa fim printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est

Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in privinta sistemului de taxare si prestatia politicienilor si au toleranta minima la noi cresteri de taxe, potrivit unui studiu Daedalus realizat inainte de anuntarea noilor.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis: Cel mai CURAT spital din EUROPA se gaseste in Romania, Brasov

Cel mai curat spital din Europa se afla in Romania, la Brasov. Poate parea o fraza desprinsa dintr-un roman SF, dar nu este decat purul adevar. Meritul pentru premiul oferit spitalului Sf. Constantin din partea.

Casa Poporului, printre CELE MAI UIMITOARE CLADIRI DIN LUME

Casa Poporului apare pe o lista a celor mai uimitoare cladiri din lume care sunt mai putin cunoscute, realizata de un renumit site de arhitectura, alaturi de constructii precum Chand Baori din India, Choquequirao.

Cea mai puternica furtuna din istorie a lovit Filipinele. Sute de mii de oameni sunt sinistrati

Super taifunul Hayan a lovit Filipinele, fiind nu doar cea mai puternica furtuna din acest an, ci probabil cel mai puternic ciclon tropical inregistrat vreodata. Mai multe zone ale tarii sunt afectate de ploaia tore.

Surse: Seful celei mai mari companii din industria aurului se va retrage la anul.

Peter Munk, fondatorul si presedintele Barrick Gold, cel mai mare producator de aur la nivel mondial, nu va candida pentru un nou mandat la conducerea companiei, transmite Mediafax. Munk, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din Canada, se va retrage de la conducerea Barrick Gold la adunarea generala de anul viitor a actionarilor, care va avea loc cel mai probabil in primavara, potrivit Wall Street Journal, care citeaza surse apropiate companiei. Cel mai probabil, el va ramane la .

CEL MAI VIOLENT TAIFUN din acest an a lasat in urma peste 100 de morti

Cel putin 100 de persoane au murit, iar alte 100 au fost ranite intr-un oras din centrul Filipinelor, dupa trecerea taifunului Haiyan, prezentat ca fiind cel mai violent din lume in acest an, au anuntat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )