Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Logo-ul Roland Garros, vizibil si pe Tour Eiffel

Hotnews Hotnews,
 FOTO Logo-ul Roland Garros, vizibil si pe Tour Eiffel

Turneul de la Roland Garros se apropie sa intre in a doua saptamana de concurs, iar cu aceasta ocazie organizatorii Grand Slam-ului parizian au afisat logo-ul competitiei chiar si pe Tour Eiffel. Sambata vor evolua in turul trei Simona Halep si Irina Camelia Begu. Intra in material pentru a vedea o fotogalerie din centrul Parisului. continuă pe Hotnews

Franta in genunchi! De 33 de ani nu s-a mai intamplat asa ceva la turneul de la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros a ajuns in turul al treilea, unde se consemneaza o situatie nefericta pentru gazdele competitiei.

Franta, in genunchi. De 33 de ani nu s-a mai intamplat asa ceva la turneul de la Roland Garros

Turneul de la Roland Garros a ajuns in turul al treilea, unde se consemneaza o situatie nefericta pentru gazdele competitiei.

Fara sanse pentru Simona Halep! Se stie deja cine va fi lider mondial si dupa turneul de la Roland Garros

Simona Halep va juca azi in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, dar nu are nicio sansa de a reveni pe primul loc in clasamentul WTA.

Raluca Olaru, victorie in turneul de dublu mixt, la Roland Garros. Romanca s-a calificat in optimi

Raluca Olaru si Franko Skugor Romania/Croatia) s-au calificat, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Roland Garros.

Serena Williams paraseste Roland Garros inaintea meciurilor cu adevarat mari

Pentru Serena Williams turneul din acest an de la Roland Garros s-a incheiat practic inainte de a incepe cu adevarat, adica inaintea saptamanii a doua cand sunt programate meciurile cu greutate.

Roland Garros si-a mai devorat o favorita! Serena Williams, eliminata in minimum de seturi

Turneul feminim de la Roland Garros a fost anul acesta nemilos cu favoritele. Dintre primii 10 capi de serie, doar Halep, Stephens si Barty au supravietuit primelor trei tururi.

Un nou record pentru Roger Federer! Elvetianul a atins la Roland Garros o borna impresionanta

Elvetianul Roger Federer a mai stabilit un record uluitor la turneul de la Roland Garros, un Grand Slam pe care l-a castigat o singura data.

Patrick Mouratoglou, despre evolutia Serenei Williams la Roland Garros: Nu e intr-o conditie perfecta, dar a mai castigat turnee de Grand Slam accidentata

Nevoita sa se retraga la ultimele doua turnee Miami si Roma) din cauza unei accidentari la genunchiul stang, Serena Williams nu s-a refacut complet pentru turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Patrick Mouratouglou este multumit de evolutia elevei sale de pana acum la competitia de la Paris, mai ales ca aceasta nu se afla in cea mai buna forma. Cred ca s-a descurcat onorabil pana acum. Nu e intr-o conditie perfecta, dar situatia e sub control. A mai castigat turnee de Grand Slam accidentata, a spus antrenorul francez.

Una dintre cele mai indragite jucatoare din istoria tenisului s-a retras definitiv din activitate la Roland Garros! Simona Halep a avut un mesaj pentru ea

Turneul de la Roland Garros, ajuns in turul al doilea al meciurilor de pe tabloul principal, a prilejuit retragerea unei jucatoare de legenda din WTA.

Roland Garros: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, invinse de perechea Kichenok/Ostapenko

Perechea Irina Begu / Mihaela Buzarnescu cap de serie 14) a parasit turneul de Grand Slam de la Roland Garros inca din primul tur, fiind invinsa in trei seturi de echipa Lyudmyla Kichenok Ucraina) / Jelena Ostapenko Letonia), scor 7-6), 3-6, 4-6.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )