Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO Papa Francisc la Blaj. Cum va decurge ceremonia de beatificare a episcopilor greco-catolici martiri

Adevărul Adevărul,
FOTO Papa Francisc la Blaj. Cum va decurge ceremonia de beatificare a episcopilor greco-catolici martiri

Papa Francisc a autorizat, in 19 martie 2019, decretul privind recunoasterea martiriului celor sapte episcopi greco-catolici romani. continuă pe Adevărul

FOTO Papa Francisc la Blaj. Cum decurge ceremonia de beatificare a episcopilor greco-catolici martiri

Papa Francisc a autorizat, in 19 martie 2019, decretul privind recunoasterea martiriului celor sapte episcopi greco-catolici romani.

FOTO VIDEO Papa Francisc la Blaj. Imagini spectaculoase cu Campia Libertatii, pregatita pentru beatificarea episcopilor greco-catolici

Papa Francisc va fi prezent la Blaj duminica, 2 iunie 2019, punctul culminant al vizitei in Romania, Aici, pe Campia Libertatii, va beatifica sapte episcopi greco-catolici care au murit in urma prigoanei regimului comunist.

Pe ce scaun va sta Papa Francisc la Blaj si unde a fost confectionat. A fost o munca placuta si mi-a dat un sentiment aparte

Scaunul, altarul si analogul bisericesc care vor fi folosite de Papa Francisc in timpul vizitei sale la Blaj, pe 2 iunie, au fost realizate intr-un atelier din localitate. Trei oameni au lucrat o luna la obiectele de cult, deja amplasate in biserica dedicata episcopului martir Ioan Suciu, costruita in cartierul Barbu Lautaru din Blaj.

Papa Francisc, la Blaj: Aceste tinuturi cunosc bine ceea ce inseamna suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau regimului este mai puternica decat viata(VIDEO)

Papa Francisc a vorbit duminica, in discursul rostit pe Campia Libertatii de la Blaj, despre suferintele indurte de romani de-a lungul istorie, in momentele in care greutatea ideologiei sau a regimului este.

Papa Francisc, la Blaj: Aceste tinuturi cunosc bine ceea ce inseamna suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau a regimului este mai puternica decat viata

Papa Francisc a spus, duminica, pe Campia Libertatii de la Blaj, in fata a peste 100. 000 de persoane, ca in aceste tinuturi este cunoscuta suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau a regimului este mai puternica decat viata. Voi ati suferit din cauza discursurilor si actiunilor bazate pe discreditare, a spus Suveranul Pontif. De asemenea, el i-a indemnat pe oameni la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase.

Papa Francisc, la Blaj, dupa beatificarea celor sapte episcopi: Apar ideologii care incearca sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii

Papa Francisc a indemnat, duminica, la Blaj, in discursul sustinut pe Campia Libertatii, la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase. in acelasi discurs, Sfantul Parinte a facut apel la toleranta.

FOTO Papa Francisc a cerut sa fie preluat de o Dacia Logan de la Otopeni. Cu ce masina a mers presedintele

Pentru a-si transmite mesajele de modestie si simplitate in fiecare tara pe care o viziteaza, Papa Francisc a ales in Romania sa fie transportat de la Otopeni cu un Logan de culoare inchisa, simplu, mergand cu geamurile coborate.

Ce a aparut pe contul de Facebook a lui Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Papa Francisc la Blaj - FOTO

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la ceremonia de la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Sfanta Liturghie si slujba de Beatificare a celor sapte Episcopi greco-catolici martiri in timpul regimului.

Papa Francisc in Romania. Peste 50.000 de pelerini sunt asteptati la Blaj, la ceremonia de beatificare a sapte episcopi greco-catolici martiri - LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Punctul culminant al manifestarilor din cadrul vizitei apostolice efectuate de catre Papa Francisc in Romania este ceremonia de beatificare a sapte episcopi greco-catolici martiri, ce va.

Papa Francisc pleaca spre Blaj. Suveranul Pontif si-a luat la revedere de la Bucuresti - LIVE TEXT si VIDEO

Papa Francisc in Romania. Punctul culminant al manifestarilor din cadrul vizitei apostolice efectuate de catre Papa Francisc in Romania este ceremonia de beatificare a sapte episcopi greco-catolici martiri, ce va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )