Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Peste 1,2 milioane de euro, 800.000 de lei, masini de lux ridicate de DNA de la gruparea care elibera fraudulos permise auto Sunt implicati functionari, politisti, instructuri auto si angajati ai RAR Cat costau traseul si proba teoretica

Hotnews Hotnews,
 FOTO Peste 1,2 milioane de euro, 800.000 de lei, masini de lux ridicate de DNA de la gruparea care elibera fraudulos permise auto Sunt implicati functionari, politisti, instructuri auto si angajati ai RAR Cat costau traseul si proba teoretica

Anchetatorii au ridicat in urma perchezitiilor facute joi 1. 000 de euro, 790. 000 lei, bijuterii si zeci de ceasuri, dar si opt masini de lux. Conform DNA, in perioada 2018 - 2020, la Serviciul Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor Suceava ar fi functionat o grupare in care, alaturi de politisti si functionari, au fost cooptati instructori auto si angajati ai Registrului Auto Roman R. Membrii retelei luat mita atat pentru a elibera fraudulos permise auto, cat si pentru inmatricularea autoturismelor. Pentru proba practica traseul), mita era intre 300-1500 de euro, iar pentru examinarea teoretica - intre 3. 000 si 6. 000 de euro. continuă pe Hotnews

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Virgil Popescu: Au fost peste 20 de milioane de masti neconforme, s-au dat amenzi de 18 milioane de lei. Am discutat cu ANPC sa inaintam dosarul catre Parchet Toate firmele romanesti producatoare respecta standardele (VIDEO)

Virgil Popescu, ministrul Economiei, a declarat ca verificarile efectuate de inspectorii ANPC au scos la iveala peste 20 de milioane de masti neconforme, astfel ca au fost aplicate amenzi de 18 milioane de lei.

Suceava: 28 de perchezitii la o grupare care facea contrabanda cu tigari. Prejudiciul este de peste 1,6 milioane de euro

Joi dimineata,politistii efectueaza 28 de perchezitiiin judetul Suceava la locuinteleunor oameni banuiti decontrabanda cu tigari, fiind puse in aplicare si 18 mandate de.

Lista de conduri CAEN propuse la finantare prin noua schema HoReCa de 500 milioane Euro. Consulta Proiectul de OUG

Avem si proiectul de ordonanta de urgenta in care sunt enumerate codurile CAEN propuse la finantare din schema de ajutare de stat pentru sectorul HoReCa, estimata la 500 de milioane de euro in total, pentru anul 2021. N-am scapat de intrecerea primul venit-primul servit.

Lista de coduri CAEN propuse la finantare prin noua schema HoReCa de 500 milioane Euro. Consulta Proiectul de OUG

Avem si proiectul de ordonanta de urgenta in care sunt enumerate codurile CAEN propuse la finantare din schema de ajutoare de stat pentru sectorul HoReCa, estimata la 500 de milioane de euro in total, pentru anul 2021. N-am scapat de intrecerea primul venit-primul servit.

BERD si MAIB ofera 17,5 milioane de euro pentru sustinerea afacerilor mici si mijlocii din R. Moldova

Intreprinderile mici si mijlocii IMM), clienti ai Moldova Agroindbank, pot accesa o noua linie de finantare, in valoare de 17,5 milioane euro. Oportunitatea se datoreaza unui nou acord de finantare semnat de MAIB si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare in cadrul Liniei de creditare EU4Business-BERD.

Ajutoare de stat de 500 milioane euro in total pentru restaurante, pensiuni si alte firme HoReCa

Restaurantele, pensiunile si alte firme din domeniul HoReCa vor putea obtine, din anul 2021, noi ajutoare de stat pentru a compensa o parte din pierderile suferite ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19 in anul 2020, printr-o schema in valoare totala de 500 de milioane de euro, a anuntat, miercuri, ministrul Economiei.

CORONAVIRUS |Bilantul global al imbolnavirilor a depasit pragul de 60 de milioane. Peste 1,4 milioane de pacienti cu COVID-19 au murit de la debutul pandemiei

La un an si o saptamana de la aparitia primului caz de COVID-19 pe planeta, omenirea a depasit pragul de 60 de milioane de infectari. Peste 60 de milioane de cazuri de COVID-19, la nivel.

Procurorii DNA Suceava au ridicat sume de bani si bunuri in valoare de peste un milion de euro

Procurorii DNA Suceava au ridicat, in urma celor 67 de perchezitii facute joi in Capitala si in cinci judete sume de bani si bunuri bijuterii, ceasuri si autoturisme de lux) in valoare de peste un milion de euro. in cele trei dosare, mai multe persoane, intre care functionari publici, politisti, instructori auto si angajati ai RAR, sunt suspectate ca au constituit o grupare pentru a obtine bani din sustinerea si promovarea examenelor practice pentru obtinerea permiselor de conducere si inmatricularea autoturismelor, scrie News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )