Libnet.ro
UNICEF

11:45

FOTO Podul de Fier din Timisoara a fost iluminat artistic. Lumina aduce viata intr-un loc cufundat in bezna totala

Adevărul Adevărul,
FOTO Podul de Fier din Timisoara a fost iluminat artistic. Lumina aduce viata intr-un loc cufundat in bezna totala

Vechiul podul pietonal peste Bega, care face legatura intre strazile Ady Endre si Andrei Muresanu, poate fi admirat pentru cateva zile si seara. continuă pe Adevărul

O facultate din Timisoara a fost jefuita. Hotii au furat banii din taxele studentilor

Persoane necunoscute au incercat sa fure seiful Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului USAMVB) din Timisoara, insa au renuntat la planul lor pentru ca a fost prea greu sa-l.

CLIPE TERIBILE pentru o tanara din Timisoara: Momentul in care este jefuita si se lupta cu hotul, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

O tanara din Timisoara a fost atacata in centrul orasului de un barbat care a imbrancit-o si a incercat sa ii fure geanta. Desi a fost imbrancita, femeia a opus rezistenta si chiar a reusit.

Jaf la o facultate din Timisoara! Hotii au furat banii din taxele studentilor

Politistii timiseni cauta persoanele necunoscute care au incercat sa fure seiful Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului USAMVB) din Timisoara, dar pe care l-au abandonat.

Un panou din Timisoara anunta referendumul pentru redefinirea familiei in 2019

Un panou care anunta referendumul pentru redefinirea familiei in 2019 a fost amplasat la intrarea in Timisoara. Pe panou scrie de doua ori ca referendumul pentru redefinirea familiei va avea loc peste un an, intre 6 si 7 octombrie 2019, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )